Ми у Facebook
28.02.2013, 13:00

Гурт "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню, яку заспіває у Рівному [+Відео]

Рівно два місяці залишається до приїзду у Рівне одного з найвідоміших українських рок-гуртів - "Океану Ельзи". На офіційному Youtube-каналі гурту з'явилося відео синглу "Обійми", який увійде до нового альбому. Почути "Обійми" вживу рівняни зможуть зовсім скоро - наприкінці травня.
Концерт "Океану Ельзи", безперечно, стане однією з найвизначніших музичних подій, які відбудуться у Рівному 2013 року.

Наразі гурт готується до великого концертного туру й уже презентував нове свіженьке відео - кліп на пісню "Обійми", яка увійде до нового, восьмого, альбому гурту.

Переглянути відео можна у нашій відеогалереї.

Сам кліп знімали не в Україні, а в столиці Великобританії - Лондоні, у старовинному особняку.

- Я працював з багатьма крутими хлопцями, однак люблю знімати кліпи, музика і слова яких мене захоплюють, - розповів журналістам телеканалу ICTV режисер кліпу Говард Грінхол. - Ця пісня красива. Це про пристрасть, про втрачене кохання, про важливі відчуття, коли ти зустрічаєш своє давнє кохання, хоча ти думав, що цього ніколи не станеться. А потім тебе покинули. Але все відбувається красиво в цей момент.

До Рівного приїде культовий рок-гурт "Океан Ельзи"

Пісня "Обійми" повільна й романтична.

- Я не думаю, що я більш романтичний, ніж інші, - пояснив журналістам телеканалу ICTV лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. - Я думаю, що Бог дав мені талант ці романтичні почуття викладати в пісні.

Нагадаємо, що концерт гурту "Океан Ельзи" відбудеться у Рівному 30 травня на стадіоні "Авангард".





На правах реклами