Ми у Facebook
01.03.2013, 18:05

Школа універсального журналіста в Острозькій академії [+Фото]

У фотогалереї OGO.ua - фотозвіт про Школу універсального журналіста, яка відбулась 23-24 лютого на базі Національного університету "Острозька академія". Дізнайтесь, як проходив тренінг, впізнавайте себе та друзів і діліться з ними фото!
Учасниками Школи універсального журналіста, яка, за підтримки Видавничого дому "ОГО" і телеканалу "Рівне 1", відбулась на базі Острозької академії вже вшосте, цього разу стали майже два десятки старшокласників із Рівненської, Волинської, Хмельницької та Одеської областей. Загалом же за час проведення таких тренінгів, окрім учнів із цих областей, учасниками ШУЖ були й школярі з Донеччини, Житомирщини, Львівщини, Миколаївщини, Херсонщини та Черкащини.

Учасники тренінгу дізнались про особливості роботи журналіста, які насамперед варто знати початківцям: як шукати теми для матеріалів, зокрема, і в соціальних мережах; як брати інтерв'ю; з якими труднощами найперше стикається у своїй практичній діяльності юний журналіст і що слід враховувати учням, які планують у майбутньому здобувати журналістський фах.

Учасники Школи універсального журналіста дізнались багато нового й про Острозьку академію. Відповідальний секретар приймальної комісії Галина Пастушок розповіла про вимоги до абітурієнтів, декан гуманітарного факультету Василь Жуковський - про особливості навчання на факультеті, а студентка магістеріуму спеціальності "Релігієзнавство", випускниця Школи універсального журналіста 2010 року Ольга Данилюк - про будні і свята студентського життя. Спілкуючись із ними, учні ШУЖ отримали змогу не лише здобути нову інформацію, а й потренувати журналістські навички.

Рівненщина збирає юних журналістів з усієї України

У фотогалереї OGO.ua - добірка фото з тренінгу. Дізнайтесь більше про те, як проходило навчання у Школі універсального журналіста!

ДИВИТИСЬ ФОТО

Довідки щодо участі в наступних Школах універсального журналіста завжди можна отримати за телефоном (050) 339 39 85 або написавши на електронну адресу vg2001@ukr.net


В Острозькій академії тепер навчають журналістики не лише студентів, а й школярів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ