Ми у Facebook
01.03.2013, 19:00

Майбутніх рівненських журналістів навчатимуть професіонали з Києва, Львова та Луцька [Анонс]

Цього вікенду у Рівному відбудеться друга "Школа журналістики "Молодь-ДІЄ". Участь у ній візьмуть близько сорока молодих рівнян, які пов'язують своє майбутнє з журналістикою. В якості тренерів виступлять відомі журналісти Рівного та гості з інших міст України.
В сучасному світі журналісти, репортери, блогери є тією силою, що формує громадську думку і впливає на неї. Саме тому журналістська діяльність дуже близька молодим людям, які прагнуть досягти змін у суспільстві.

Саме для такої активної молоді й започаткована "Школа журналістики", яка відбудеться у Рівному уже вдруге.

- Мета школи - збільшити кількість молодих та свідомих журналістів, кореспондентів та блогерів міста Рівного, - говорить співорганізатор "Школи журналістики", представник МГО "Молодь-ДІЄ" Віталій Примак. - Юні учасники школи за допомогою тренінгів дізнаються що таке об'єктивна журналістика, навчаться розрізняти залежні та незалежні ЗМІ, а також особисто познайомляться з відомими журналістами та одержать навички написання журналістських матеріалів.

Тренінги для майбутніх журналістів читатимуть відомі медійники з Рівного, Луцька, Львова та Києва.

Зокрема, про роль журналістики в суспільстві розповість екс-редактор газети "ОГО" Олексій Кривошеєв, про особливості роботи на телебаченні повідає ведучий телеканалу "РТБ" Михайло Чубай, а секрети блогерської справи відкриє редактор інформаційного порталу OGO.ua Юліана Тет.

Також молодих рівнян до журналістської діяльності мотивуватиме молода луцька журналістка "Волинського інформаційного порталу" Анна Єкименко, а про те, як швидко та якісно писати новини розповість заступник шеф-редактора видання "Телекритика" Отар Довженко.

"Школа журналістики" триватиме у Рівному впродовж двох днів - 2-3 березня.





На правах реклами