Ми у Facebook
07.03.2013, 12:43

Рівнянок рятуватимуть від депресії

Жінок, які страждають від самотності та депресії вчитимуть справлятись із своїм станом та розкажуть чим корисна самотність.
Як відомо, наприкінці зими настрій погіршується як ніколи. Саме тому, більшість представниць прекрасної статті у цей час починають впадати у період постзимової депресії.Спеціалісти у таких випадках радять якомога раніш прокидатись, більше бувати на свіжому повітрі та навчитись радіти повсякденним речам. Психолог, гештальт-терапевт Іванна БОЯКІВСЬКА започаткувала у Рівному “Цикл зустрічей з психологом для жінок, що відчувають себе самотніми”.

- Дуже хочеться, щоб кожна жінка змогла відчувати себе щасливою, коханою, люблячою. Але, на жаль, не всі в наш час відчувають такі радощі життя. Багато жінок страждають самотністю, прагнуть знайти другу половинку. Відтак, для багатьох це можливість позбавитись від таких проблем та уникнути нових,- пояснює психолог.- Спеціально розроблена психокорекційна програма переживання самотності у жінок створена для того аби змогти пізнати причини своєї самотності, виявити її приховані сторони, змогти отримати підтримку інших учасників групи та спеціалістів.

Програма “Цикл зустрічей з психологом для жінок, що відчувають себе самотніми” стартуватиме вже 9 березня. Тож відтепер, щосуботи усі жінки, що хоч трохи відчувають себе смотніми зможуть забути про свій стан.





На правах реклами