Ми у Facebook
09.03.2013, 19:21

Віра МЕЛЬНИК - соціальна захисниця

Начальник управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому
Проблеми інвалідів і ветеранів, соціальний захист “чорнобильців” і виплата субсидій, допомога на дітей та догляд за самотніми людьми — у Віри Мельник сфера обов'язків не з легких. Управління соцзахисту Рівненського міськвиконкому вона очолює ось уже майже чверть століття! Тут не обійтись ні без вміння вислухати людей, розуміння й терпимості, ні без високої працездатності. Тим більше, що у колективі, яким керує Віра Миколаївна — понад 100 працівників. Та й у кабінеті Віри Мельник упродовж дня може побувати більше сотні людей.

Народившись на Волинському Поліссі, пані Віра змалечку звикла не боятись праці — можливо, тому і нині, як якось зізналась, встає близько п'ятої ранку і встигає переробити різні домашні справи. На вечір же залишає “святе діло” — перегляд новин. Пані Віра запевняє, що для неї надзвичайно важливо бути у курсі всіх справ. Як кажуть, хто володіє інформацією — той володіє світом…

“Я намагаюся вислухати і почути кожного свого відвідувача, колегу, виборця, серцем відчути всіх, хто звертається до мене за допомогою, й вирішити проблему.

Вважаю, що це і є моїм основним завданням”, — зізналась в одному з інтерв'ю Віра Мельник. І додає: “Я ніколи не надавала особливого значення офіційним нагородам, які призначаються чи встановлюються. Найбільша нагорода для мене це щоденна вдячність людей — пенсіонерів, малозабезпечених, ветеранів війни, яким я змогла допомогти. А ще я дуже цінувала, коли мені говорив “спасибі” міський голова Віктор Чайка. Тоді я справді відчувала, що я добре працюю, що він це оцінив...”

Цінують, можливо, зовні не завжди помітну в інформаційному просторі, але потрібну людям роботу Віри Мельник та її підлеглих й експерти рейтингів “ОГО” — уже не вперше Віра Миколаївна входить до числа найуспішніших жінок Рівненщини. Керівник, який на своєму місці, знає свою справу, вміє знаходити спільну мову з людьми і працювати з користю для мешканців Рівного — хіба це не є критерієм успіху?





На правах реклами