Ми у Facebook
10.03.2013, 13:16

Олена ХОТЕНКО: Жінка, яка дарує гармонію

Власниця салону тайського масажу і тайських спа-процедур преміум-класу "Сабай Тай"

Кажете, що і не помітили, як пережили "кінець світу"? А між тим, надворі — справді початок нової ери, коли бути здоровим стає модно, а передумова успіху — це ефективне управління своєю енергією, вміння чути себе і бути в гармонії з власним "я". Як цього досягти — знає успішна бізнес-леді Олена Хотенко, яка нещодавно відкрила у Рівному перший салон тайського масажу. До чого, спитаєте, тут масаж? Читайте далі!..

Для початку познайомимось із людиною, яка прагне дарувати рівнянам справжній "Сабай Тай" — у перекладі з тайської задоволення. Народилась пані Олена у Луганській області. Здобувши там фах технолога виробів зі шкіри, за розподілом потрапила до Рівного. Працювала на взуттєвій фабриці "Ремвзуття" інженером-технологом, а згодом — створила власне підприємство з індивідуального пошиву та ремонту взуття під назвою ТОВ "Хром". Цілеспрямована й амбітна жінка не зупинялась на досягнутому і згодом почала успішно долати кар’єрні сходинки на державній службі: спочатку працювала в органах місцевого самоврядування, а згодом — у податковій службі. За 12 років пройшла шлях від старшого ревізора-інспектора до заступника голови податкової адміністрації. На цій посаді працювала у Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, а згодом обійняла посаду заступника начальника Державної податкової адміністрації в Автономній республіці Крим.

Щоденна непроста робота з жорсткою дисципліною і колосальною відповідальністю не лише загартувала характер пані Олени (так само, як і кількарічне проживання на Півночі Росії — у Магаданській області), а й принесла їй повагу та визнання у професійних колах — Олена Хотенко є кавалером відзнак 1, 2 та 3 ступенів Міжнародної поліцейської асоціації Інтерполу. А цього літа Олена Анатоліївна вийшла у відставку і розпочала у Рівному зовсім новий вид діяльності — створила перший у місті салон тайського масажу і тайських спа-процедур преміум-класу "Сабай Тай".

"Ідею створити такий салон я виношувала вже давно, — розповідає пані Олена. — У мене є традиція: наприкінці кожного року підсумовувати зроблене, складаючи своєрідний Лист подяки за все хороше, що було торік, і намічати план на рік прийдешній. Переглядаючи записи різних років, помітила: вже не раз у моїх планах повторюється задум відкрити власний центр масажу або спа-салон. Я по-різному називала своє майбутнє дітище, але суть ідеї залишалась однаковою: дарувати людям задоволення від якісних процедур, які гармонізують тілесне й духовне. І, як це часто буває, коли чітко уявляєш і усвідомлюєш свою мету, необхідні можливості почали з’являтись ніби самі собою, потрібні двері — відкриватись, потрібні люди — знаходитись... До слова, щодо людей: у салоні "Сабай Тай" працюють справжні тайки із Бангкока, випускниці найкращої в Таїланді Королівської школи масажу". Олена Хотенко шукала таких спеціалістів по всій Україні — і сьогодні, як результат, рівнянам доступний справжній тайський масаж, такий, як на його батьківщині!

Тайський масаж — явище для Рівного нове, навіть незвичне. Хоча в усьому світі він давно став невід’ємною частиною культури успішних людей. Адже успіх без здоров’я — неможливий, а бути здоровим сьогодні для успішної людини — не лише корисно, а й модно. Щоб багато встигати, багато працюючи, необхідно ефективно відновлювати сили, розумно працювати зі своєю енергією. А відтак — краще чути, розуміти себе, відчувати гармонію тілесного і душевного, розуму та емоцій. Саме таку можливість і дають процедури у салоні "Сабай Тай".

Задоволення, яке дарують клієнтам салону, — це задоволення від якісного масажу, який гармонізує енергію людини, покращуючи її загальний стан і пробуджуючи в тілі нові відчуття. Дія тайського масажу може бути розслабляючою, зміцнюючою, заспокійливою — залежно від потреби. Адже процедури у салоні "Сабай Тай" розраховані на людей будь-якого віку і статі — є масаж для чоловіків, які багато часу проводять за кермом чи за сидячою роботою, і для жінок, які прагнуть розвинути в собі жіночу енергію; є комплекс для закоханих пар "Злиття душ" і програма для людей старшого віку "Дорогі батьки"... Зрештою, процедури тайського масажу корисні і дітям! Олена Хотенко знає це на прикладі власної сім'ї — клієнтами салону "Сабай Тай" є і його засновниця, і чоловік пані Олени, і її мама та свекруха, і навіть шестирічний син Миколка, який нині вже школяр — навчається у першому класі рівненської школи "Центр Надії"!

— Ми з сім’єю любимо активний відпочинок — це і прогулянки верхи, і заняття спортом, і, звісно, відвідання різних країн, — розповідає Олена Хотенко. — Власне, під час подорожей світом я і познайомилась із тайським масажем. Вперше пройшла такі процедури, відпочиваючи у Чехії, в Карлових Варах. Згодом ми з чоловіком поїхали в Таїланд, де я дізналась про особливості та різновиди тайського масажу набагато детальніше. Пригадую, повернувшись до Рівного, не раз ловила собі на думці: ну чому у нас немає таких корисних процедур, адже вони так потрібні людям, які прагнуть бути здоровими і успішними! А згодом зрозуміла: якщо такого салону в Рівному досі немає — я і повинна його створити!
Сказано — зроблено: сьогодні у першому в Рівному салоні тайського масажу і тайських спа-процедур преміум-класу "Сабай Тай" до послуг клієнтів — близько двох десятків оздоровлюючих процедур. Це і традиційний тайський масаж усього тіла і голови, який приводить людський організм у стан рівноваги, швидко допомагаючи і глибоко розслабитись, і отримати інтенсивний приплив життєвих сил. Це і "Сабай масаж" — своєрідний "рецепт вічної молодості по-тайськи": унікальна комбінація тайського точкового масажу з застосуванням активних масажних і ароматичних олій. Це і розслаблюючий масаж тіла з глибоким зігріванням з допомогою спеціальних тайських трав’яних мішечків із сумішшю тайських трав; і "Стоун-масаж" — масаж гарячим камінням, ефект від якого досягається завдяки різниці температур і енергетичному впливу каміння. А ще у салоні "Сабай Тай" вам запропонують позбавитись зайвої ваги і назавжди забути про целюліт з допомогою процедур у фітобочці, а також — пройти комплекс догляду за обличчям на основі... золота! Так, золото, яке міститься у тайських кремах, масках і скрабах, проникає углиб шкіри, оживляє, відновлює та омолоджує — саме такою є дія комплексу "Golden Сабай"!

Якщо ж ви хочете пройти високопрофесійні і результативні SPA-процедури просто у себе вдома чи в офісі, в оздоровчому або спортивному комплексі — до ваших послуг "Мобільний СПА". Це — пересувний SPA-салон, який сам приїде до вас! Один дзвінок — і SPA-мобіль із SPA-майстром буде у вас у призначений час!
Тайський масаж — це не лише турбота про власне здоров’я, гармонізацію енергії та відновлення сил, а й незабутній ексклюзивний подарунок для коханої людини, рідних, батьків. Можна, звісно, подарувати жінці черговий сувенір, який збиратиме пилюку на полицях — а можна подбати про те, аби небайдужа вам людина отримала незабутні емоції! Адже недарма кажуть: люди можуть забути, що ви говорили їм, але не забудуть того, що вони відчували поряд із вами.
Тож подаруйте собі і тим, хто вам дорогий, справжнє задоволення — "Сабай Тай"!

Адреса салону: м.Рівне, вул. Приходька, 20. Тел.: (0362) 40-40-42.





На правах реклами