Ми у Facebook
10.03.2013, 16:40

Партнер проекту Ігор МІЧУДА: Надійний чоловік та справедливий керівник

Голова правління ГО "Асоціація працівників будівельної галузі міста Рівного та Рівненської області"
Цілеспрямованість, воля й наполегливість – запорука успіху як у бізнесі, так і у житті. У цьому переконаний вмілий та відповідальний керівник, успішний менеджер та справжній чоловік, відомий на Рівненщині будівельник Ігор Мічуда. Він – хазяїн свого слова та професіонал з великої літери.

На сьогодні Мічуда Ігор Володимирович є головою правління громадської організації "Асоціація працівників будівельної галузі м. Рівного та Рівненської області". Вона об’єднує всі фірми, діяльність яких пов’язана з будівництвом. Мета – задля задовольнити й захистити на рівні міста та області законні економічні, соціальні та спільні інтереси даних фірм, сприяти розробці й реалізації містобудівної документації та інвестиційних програм розвитку населених пунктів і територій.

В основі діяльності Асоціації лежить захист та підтримка місцевих фірм із метою розвитку будівельної галузі міста Рівного, покращення забезпечення роботою будівельних фірм Рівного та Рівненської області як рівноцінної альтернативи будівельним компаніям інших міст, які виконують будівельні роботи на території нашого міста та області.

Шлях до успіху не був легким, проте, як кажуть, дорогу осилить лише той, хто нею йде. Ігор Мічуда здобув 4 вищих освіти та спробував себе в різних галузях, не цураючись ніякої роботи. Він працював інженером лінійних споруд, продавцем горілчаних напоїв та тютюнових виробів, майстром, виконробом, механіком, заступником директора, директором. Але справою усього його життя стало саме будівництво – діяльність, в яку Ігор Володимирович вкладає душу.

Розвиток будівництва на Рівненщини – результат роботи вмілого керівника, якого не зламала ні фінансова криза, ні конкуренція з боку інших фірм. На даний час, коли будівельна галузь переживає не найкращі часи, Ігор Володимирович оптимізму не втрачає, продовжуючи шукати нові шляхи для розвитку будівельної галузі Рівного та Рівненської області.





На правах реклами