Ми у Facebook
11.03.2013, 08:00

Астрологи радять: будьте обережні у своїх намірах

11 березня 2013, понеділок
Місяць у знаку Риб (МОЛОДИК). 29 та 1 місячна доба.
Cимвол дня: Гідра/Світоч. Управитель дня: Місяць.
Поради астрологів:
Не варто вірити обіцянкам, чуткам та прогнозам на майбутнє – у будь-якій інформації може бути дві істини, деякі новини можуть виявитись неправдивими або перекрученими.

Ситуації, що виникнуть сьогодні, як у дзеркалі, відтворять внутрішній світ тієї чи іншої людини і загальний стан суспільства.

Найкраще себе почуватимуть цілеспрямовані, самодостатні, врівноважені, стійкі до стресів і чужого впливу особистості.

Гороскоп на тиждень 11 - 17 березня

До 17.51 - несприятливий період для нових справ. Щоб не розчаруватись, відкладіть планування, а тим більше нові проекти, на день-два. Краще підсумуйте зроблене, "підчистіть хвости".

Вечір бажано провести у спокійній атмосфері.

Із 21.51 настає 1 місячна доба – дуже приємний і світлий час. На жаль, цього разу він припадає на нічну пору. Хто прокинеться посеред ночі – може помріяти, пофантазувати, поміркувати, яким чином досягти успіху у найближчі тижні, що важливого зробити, як «розрулити» нелегку ситуацію. Але у своїх думках будьте обережні, не перетинайте небезпечну межу. Адже думки мають здатність ставати дійсністю…

Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння

Народні прикмети:
У православних християн починається так звана Седмиця масляна (загальниця), яка триватиме до 17 березня включно. А 18 березня починається Великий піст, який триватиме аж 40 днів – до самої Пасхи, що цього року припадає на 5 травня. У народі тиждень перед Великим постом називають по-різному: Колодій, Масниця, Масляна, Запусти, Пущення, Сиропуст, Сиропусний тиждень, Сирна неділя, Бабське свято, Загальниця, Ніжкові заговини.

Господарю та господині на замітку:
Не можна нічого сіяти та садити.
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Увага! Несприятливі дні для садіння овочевих культур – 10, 11, 12, 13 березня, а також 19 і 24-28 березня.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами