Ми у Facebook
11.03.2013, 10:18

На Рівненщині чоловік у масці зарізав трьох людей заради наживи

Подружжя пенсіонерів та їхню доньку жорстоко убили у власній оселі. Кривава різанина сталася у суботу, 9 березня, у Рокитному.
Про трагедію до міліції повідомив диспетчер Рокитнівської лікарні. Правоохоронці негайно виїхали на місце події на чолі з начальником УМВСУ у Рівненській області Василем Лазутком та першим заступником начальника УМВСУ у Рівненській області Геннадієм Юрчуком.

- У сільській хаті міліціонери застали жахливу картину – три бездиханних тіла з безліччю ножових поранень, - говорять у міліції. – Загиблими виявилися подружжя пенсіонерів – 79-річний Василь, його дружина 74-річна Варвара, а також їхня 45-річна донька Віра.

Підозрюваного у вбивстві уже затримали Ним виявився 24-річний односельчанин Олександр. Встановили, що молодий чоловік позбавив життя трьох людей заради наживи. Затриманого конвоюють у Рівненський ізолятор тимчасового тримання.

- Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, - говорить Василь Лазутко. - Ведеться слідство.





На правах реклами