Ми у Facebook
12.03.2013, 17:00

У Рівному вагітних посадять на автомобілі

“Пузата мама-2013” цьогоріч пройде в автостилі. Відтак, кожна з фіналісток отримає власне авто для фотозйомок.
Обраний автостиль цьогорічного конкурсу вагітних вкотре продемонструє - красу та впевненість у собі сучасних вагітних. Кожній з фіналісток проекту спеціально підберуть автомобіль, на фоні якого і відбуватимуться фотозйомки.

Незвичності такій фотосесії додасть не лише сам факт вагітності, а й стиль зйомки фото. Цьогоріч усі фіналістки проекту позуватимуть на дорогих автомобілях та з не менш безцінним супроводом — учасниками гурту “Ot Vinta”.

Фотозйомки вагітних проходитимуть на території автомобільного містечка “Автоград”. За словами директора з маркетингу автомобільного містечка “Автоград” Павла АЛЕКСЄВИЧА, група компаній "Автоград" багаторазово вже брала участь у подібних заходах.

- Щорічно ми проводимо дитячі свята для батьків та дітей, але тут специфіка дещо інша, адже йдеться про майбутніх мам! - розповідає Павло АЛЕКСЄВИЧ. — Саме тому для нас цей захід є соціально важливим, адже ще раз пропагує те, що молоді, красиві і прогресивні мами - це модно і здорово. Відтак ми з люб’язністю надаємо свої приміщення та автомобілі для проведення різноманітних ативностей: фотосесій та проведення фіналу, і глибоко переконані, що цьогорічний конкурс буде як ніколи цікавим і оригінальним!


Нагадаємо, після того, як закінчиться прийом анкет учасниць, буде призначена дата кастингів. Організатори під час кастингу оберуть вагітних, які допускатимуться до подальшої участі у проекті. Далі шляхом інтернет-голосування буде відібрано п’ять фіналісток та ще сімох оберуть члени журі.

Учасниця №7 Ганна Лазарчук
Для того, аби кожен знав свої права та як ними користуатись, наша майбутня матуся вирішила обрати професію адвоката. За словами Ганни, саме з цим пов'язаний такий вибір.
- Мені подобається допомагати людям відновлювати та захищати їх порушені права. Моє життеве кредо: "Кожен в житті заслуговує на шанс та допомогу". Окрім того, як і кожна українська жінка, люблю куховарити, співати та вишивати.
Термін вагітності — 25 тижнів.

Учасниця №8 Юлія Бовгиря
Юлія важає себе спражньою патріоткою рідного краю. Нині майбутня мама навчається у Рівненському державному гуманітарному університеті, здобуває освіту культуролога. Життєво кредо: "Цілься у місяць, навіть якщо не влучиш, все одно залишишся серед зірок". Проживає Юлія у Здрлбунові.
- Мені дуже подобається займатися організацією свят, концертів, люблю співати в караоке, готувати і насолоджуватися заходом сонця і горами, розповідає дівчина. - Найбільша моя мрія - поїхати з чоловіком у медовий місяць, бо після весілля нам не вийшло її здійснити.
Термін вагітності- 25 тижнів. Це наша перша вагітність.


Участь у конкурсі “Пузата мама” можуть взяти вагітні рівнянки з періодом вагітності від 3 до 7 місяців на момент подання заявки, незалежно від віку. Для цього необхідно надіслати лист-заявку з поміткою “Пузата мама” на e-mail: puzatamama@ukr.net з такою інформацією:

- ПІБ, контактний телефон (обов’язково!),
- інформація про себе (місто проживання, місце навчання або роботи, вік, зріст, життєве кредо та хобі),
- термін вагітності,
- наявність дітей, їх вік,
- 1 або більше фото (бажано, щоб було видно животик).

Анкети прийматимуться до 20 березня.






На правах реклами