Ми у Facebook
13.03.2013, 13:00

Які вакансії пропонують роботодавці... для красивих

В уявлення роботодавців про красу входять: молодість, «модельна зовнішність», хороша фігура, приємна усмішка, доглянуті руки.
Краса – це теж капітал на ринку праці. Вона може стати перепусткою на хорошу посаду в сфері послуг і розважальної індустрії. Такого висновку дійшов Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу hh.ua.

У певних сферах ринку праці зовнішність – така ж важлива характеристика, як знання ПК чи законодавства в інших областях. Роботодавці, які розшукують красунь, зазвичай не вимагають від них великого досвіду роботи.

Наявність медійної зовнішності та стрункої пропорційної фігури, а також молодий вік (18-30 років) очікується від претендентки на посаду фотомоделі в Нове Модне Місто. Вакансії відкриті у різних містах України, зарплату пропонують від 3 до 10 тис. грн. Можливо, вона залежатиме від зовнішності претендентки.

В обов'язки пошукачок входить робота з фотографом, створення рекламних проектів, зйомка для глянцевих рекламних каталогів, зйомка в художній фотографії. Умови роботи включають тестову зйомку, контракт, гнучкий графік, часткову зайнятість. Бажана наявність портфоліо.

Приємна зовнішність, доглянуте волосся і манікюр знадобляться, щоб влаштуватися на роботу хостес в РЦ КосМікс на зарплату до 2500 грн.

В обов'язки хостес буде входити зустріч та привітання гостей; резервування столів у ресторані; консультація відвідувачів. Пропонований графік роботи – 2 дні через 2, з 11:00 до 23:00. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, своєчасну оплату праці, а також безкоштовне харчування.

Донецький спа-салон шукає адміністратора з приємним голосом та зовнішністю. Це має бути дівчина віком 20-29 років. Оплата досить висока: від 8 до 12 тис. грн.

В обов'язки входить прийом дзвінків, зустріч клієнтів, продаж послуг, координація персоналу, мотивація працівників. Досвід не обов'язковий, але необхідна комунікабельність. Наявність фото обов'язкова.

Дівчат у хорошій фізичній формі зі стрункою фігурою без зайвої ваги і з хорошими зовнішніми даними запрошує FitCurves на позицію тренера у фітнес-клуб. Зарплата від 3 000 до 8 000 грн, вік від 21 до 33 років. Пошукачка повинна мати бажання працювати і розвиватися в сфері фітнес-послуг; мати позитивний настрій; бути командною і позитивною людиною; мати активну життєву позицію; здатність до навчання і базове знання ПК. Кандидати з вищою фізкультурною / хореографічною освітою та кандидати в майстри спорту матимуть перевагу в конкурсі. Можливий прийом на посаду без досвіду роботи.

В обов'язки входить проведення групових жіночих занять з фітнесу; консультування клієнтів; постійне ведення існуючих клієнтів; залучення нових клієнтів. Серед умов роботи пропонується фіксована ставка + обов'язкові бонуси; професійне сертифіковане навчання тренерської роботи. Гнучкий графік роботи (позмінно 8 годин на день).

Усмішка, позитивний настрій і приємний зовнішній вигляд будуть потрібні для роботи баристи в Bubble Bar на зарплату до 3,5 тис. грн. Серед вимог – вік 20-30 років, пунктуальність, акуратність, бажання працювати, вміння спілкуватися з клієнтами, вміння підтримувати розмову (комунікабельність, товариськість) і відповідальність.

В обов'язки вакансії входить приготування і продаж напоїв, формування заявок на товар, проведення переобліку, підтримання порядку, чистоти. Оплата: ставка +% (в середньому 160 грн на день).

Открыта вакансия на лучшую работу в мире!

Молоді люди від 18 до 30 років запрошуються на роботу аніматора в Туреччину на зарплату від 3 до 4 тис. грн. Серед вимог: обов'язкове знання російської та англійської мов (мінімум середній рівень), охайний зовнішній вигляд, гарне здоров'я.

Аніматори отримають безкоштовне проживання, безкоштовне триразове харчування, куратора в Туреччині, який допоможе вирішити поточні питання, безкоштовні послуги пральні, медичне обслуговування, гарантовану виплату заробітної плати.

Необхідні документи включають закордонний паспорт (копія першої сторінки), заповнену анкету з фото (на повний зріст, портрет з усмішкою). Фотографії повинні бути в офіційному стилі, у приємних тонах, фон – однотонний.

Інформацію було взято з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в лютому 2013 року.





На правах реклами