Ми у Facebook
14.03.2013, 16:26

Реабілітаційно-консультаційний центр "Здорове життя": ми просто допомагаємо!

Нещодавно в приміщенні Київського інституту права відкрився РКЦ «Здорове життя», який за досить короткий час зміг здобути визнання багатьох своїх клієнтів та отримати статус провідного. У чому секрет успіху та яку місію несе РКЦ «Здорове життя» - далі у статті.

«У здоровому тілі – здоровий дух!» - істина, яка не перестає бути актуальною навіть через десятиліття. Саме такої думки дотримуються працівники Реабілітаційно-консультаційного центру «Здорове життя», який знаходиться за адресою:

м. Рівне, вул. Короленка, 5, оф. 101, 102.

Метою створення даного центру було прагнення об’єднати в одному місці фахівців різних напрямків для досягнення найважливіших сторін відновлення та гармонізації людського організму.

Саме тому РКЦ «Здорове життя» надає наступні послуги:
консультації логопеда, сурдопедагога, психолога, реабілітолога;
різні види масажу; психологічна та логопедична підготовка дітей до школи.

На сьогоднішній день поняття реабілітації стає досить актуальним та популярним. З кожним роком все більшу увагу медицина приділяє саме галузі реабілітації.



Як говорить директор центру Наталія Іванівна Поліщук: «Реабілітаційний напрямок – це поетапне приведення організму у стан гармонії. У цьому процесі провідну роль відіграє фізична реабілітація. Вона поліпшує якість лікування, запобігає можливим ускладненням при різних захворювання і травмах, прискорює відновлення функцій органів та систем, тренує і загартовує організм, повертає працездатність, зменшує ймовірність інвалідизації».

Окрім вищеописаних послуг, у центрі проводяться курси масажистів за різними темами навчання, після закінчення яких видається диплом.

До основних тем навчання відносяться: основи медичних знань та перша невідкладна допомога; форми, методики та прийоми масажу; основи психології та основи підприємництва. Особлива увага приділяється вивченню техніки та методики масажу при різних захворюваннях.

На думку директора центру, яка є досвідченим реабілітологом, застосування масажу за класичною схемою не завжди дозволяє досягти бажаного позитивного ефекту. Деякі захворювання вимагають грамотного диференційованого підходу. Саме тому на практичних заняттях студентів навчають застосовувати ефективні методики масажу, а не лише класичні прийоми. За час існування центру на курсах масажистів навчались учні з шести областей західного та центрального регіонів України.

Багато студентів, які закінчили курси, працюють за спеціальністю та надають позитивні відгуки:



Микола Снітко:

- Перш за все хотів би подякувати викладачу за отримані знання та навики. Всі прийоми були добре пояснені, кожен прийом і вид масажу був відпрацьований до досконалості. Умови навчання були чудові. Сподобалось, що є дві групи (вранішня та вечірня), це дуже зручно. Ще раз дякую за отримані навики.



Вікторія Галас:

- Після курсів масажу я дізналася і навчилася робити різні види масажу. Я із задоволенням відвідувала курси, мені було дуже весело і цікаво. Усім, хто хоче навчитися масажу, я рекомендую ці курси.

Справді, хто хоч раз побував у даному центрі, зміг на собі відчути той позитивний та здоровий дух, який панує у стінах «Здорового життя». Кожен працівник має індивідуальний підхід до будь-якого клієнта, незалежно від його віку та діагнозу. Тут з Вами залюбки поділяться своїм досвідом і знаннями та допоможуть Вам бути здоровими.

«Здорове життя» - здоровому тілу!

Попередній запис за телефоном: 098 746-53-07, 093 293-76-07

На правах реклами





На правах реклами