Ми у Facebook
14.03.2013, 11:03

Погода на Рівненщині: штормовий вітер та сильні снігопади

Прогноз погоди по місту Рівне та області на 14 - 16 березня. З п’ятниці погода різко погіршиться – йдуть морози, сніги та штормові вітри.
Вдень 14 березня очікується хмарна погода, часом дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, в другій половині дня місцями пориви 15-18 м/с. Температура повітря по області від 0 до 5 градусів тепла, по Рівному - 2-4 градуси тепла.

15 березня очікується ускладнення погодних умов, пов’язане з виходом циклона з півдня Європи. Погода буде хмарною, очікуються сильні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, місцями хуртовини та снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу.

16 березня - хмарно з проясненнями, вночі слабкий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів морозу.

На дорогах Рівненщини ожеледиці та снігові замети

Штормове попередження!
15 березня по Рівненській області, у зв'язку з виходом активного південного циклону, очікується сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, посилення вітру 17-22м/с, снігові замети, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Протягом 16-18 березня очікується похолодання.

За матеріалами Метеостанція Рівне.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ