Ми у Facebook
14.03.2013, 15:37

Лікар рівненського перинатального, якого затримали на хабарі, уже на роботі [ОНОВЛЕНО]

Інформацію про це порталу OGO.ua підтвердили в телефонній розмові працівники перинатального центру.
- До нього в кабінет немає прямого телефону, - кажуть у перинатальному. - Але сьогодні зранку він уже був на роботі. Завтра також буде з 8 години.

Як стало відомо порталу OGO.ua зараз підозрювані лікар та медсестра знаходяться під домашнім арештом.

Нагадаємо, працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області викрили «нечистих на руку» виконуючого обов’язки головного лікаря та медсестру одного з медзакладів області.

За повідомленням прес-служби ГУБОЗ МВС України, виконуючий обов'язки головного лікаря та медсестра за працевлаштування у лікарню вимагали від кандидата на посаду 2,5 тисячі доларів США хабара.

Резонансне затримання відбулося 11 березня у Рівненському обласному перинатальному центрі.

До речі, 16 березня минулого року за аналогічний злочин отримала вирок Ганна Чайка, яка на момент затримання працювала головним лікарем Рівненського пологового будинку.

Працівники міліції затримали її 21 листопада 2011 року на хабарі у розмірі 1,5 тисячі євро. . А 24 листопада рішенням міського суду її залишили під вартою. У СІЗО лікарка пробула більше трьох місяців.

А 16 березня 2012 року Ганну Чайку визнали винною в одержанні хабара, призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права 3 роки обіймати певні посади та... звільнили від відбування призначеного покарання на іспитовий строк тривалістю 3 роки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ