Ми у Facebook
14.03.2013, 16:01

14 ударів ножем — за 12 тисяч здобичі

Молодик у масці по-звірячому зарізав родичів коханої дівчини.
У сільській хаті застали жахливу картину: три бездиханних тіла з безліччю ножових поранень. Загиблими виявилися подружжя пенсіонерів та їхня 45-річна донька. Жорстоке вбивство сталося пізно ввечері минулої суботи у Рокитному.
21-річна Галина та 23-річний Роман* ще в грудні минулого року приїхали до мами у гості з села Терново Закарпатської області. Якось Галина розповіла коханому, що у хаті її рідних є чималенька сума грошей.
Тоді Роман і вирішив обікрасти стареньких. Суботнього вечора він прийшов до будинку рідні дівчини у масці та почав вимагати гроші, змінюючи голос.
На порозі хати одразу зіштовхнувся зі стареньким дідом, який спробував чинити опір грабіжнику. За що і поплатився життям...
Після чого зловмисник зайшов до будинку та вимагав гроші у 74-річної бабці, яка була прикута до ліжка. Грабіжник завдав її 14 ножових поранень по всьому тілу та обличчю і скинув на підлогу, аби витягти гроші з-під матраца. Опісля зарізав і матір коханої, як непотрібного свідка, забрав 12 тисяч гривень та втік назад у Закарпаття.
Наступного дня до оселі прийшла жінка перевірити показники на світло… А знайшла на подвір’ї тіло дідуся. Вона викликала медиків, а ті, у свою чергу, правоохоронців.
Міліціонери негайно виїхали на місце події на чолі з начальником УМВСУ у Рівненській області Василем Лазутком та першим заступником начальника УМВСУ у Рівненській області Геннадієм Юрчуком.
— У сільській хаті міліціонери застали жахливу картину — три бездиханних тіла з безліччю ножових поранень, — говорять у міліції. — Загиблими виявилися подружжя пенсіонерів – 79-річний Віктор, його дружина 74-річна Олена, а також їхня 45-річна донька Катерина.
— Правоохоронці одразу опитали сусідів загиблих, — каже перший заступник начальника УМВСУ у Рівненській області Геннадій Юрчук. — Завдяки їхнім показам і встановили підозрюваного.
Також, виявилось, що Роман неодноразово "за чаркою" шукав спільників для кривавого злочину. Проте, всі вони відмовлялися від таких кривавих грошей.
Підозрюваного у вбивстві, 23-річного Романа, затримали у селі Терново Тячівського району Закарпатської області. Найближчим часом його конвоюють у Рівненський ізолятор тимчасового тримання для проведення слідчих дій.
Усе село шоковане такою трагедією. Адже характеризують сім’ю дуже позитивно. Окрім того, у Романа та Галини на вихованні двоє малолітніх діток.

*Імена змінено з етичних міркувань.


"Рівненська газета" № 11 від 14 березня 2013 року





На правах реклами