Ми у Facebook
15.03.2013, 11:00

На Рівненщині звільняли з кюветів вантажівки та мікроавтобус

Підрозділи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області вночі з 14 на 15 березня п’ять разів виїжджали, щоб надати допомогу учасникам дорожнього руху при ускладнених погодних умовах.
Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.

На складних ділянках автотраси рятувальники відбуксирували з кюветів чотири вантажівки, а також дістали з узбіччя маршрутний мікроавтобус, у якому перебувало дев’ять пасажирів. До рятувальних заходів залучалася інженерна та пожежно-рятувальна техніка.

Окрім того, рівненські рятувальники встановили вздовж головних автотрас мобільні пункти надання допомоги населенню. У наметах, що будуть працювати цілодобово, громадяни зможуть відігрітися, скуштувати бутерброди з гарячим чаєм, отримати психологічну допомогу чи будь-яку іншу консультацію.



Поруч з наметами знаходиться потужна рятувальна техніка, яка в разі необхідності буде допомагати учасникам дорожнього руху долати складні ділянки траси та визволяти автотранспорт із заметів тощо.

Розташування мобільних пунктів проведено з урахуванням ділянок найбільшої концентрації руху великогабаритного транспорту та місць прогнозованого утворення транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості).

Робота мобільних пунктів триватиме до закінчення складних метеорологічних умов.





На правах реклами