Ми у Facebook
15.03.2013, 12:31

Через складні погодні умови на дорогах Рівненщини ускладнений рух

ДАІ України звертає увагу водіїв на різке погіршення погодних умов. 15 березня за прогнозом Гідрометцентру в більшості західних областей, зокрема на Рівненщині, сильний, місцями дуже сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, снігові замети, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.
У північних, Хмельницькій та Винницькій областях вночі та вранці сильний, вдень помірний дощ з переходом на Хмельниччині та Житомирщині в мокрий сніг; температура вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

На решті території країни дощі, подекуди грози.

Штормове попередження: на дорогах Рівненщини ожеледиці та снігові замети

16 березня відчутно похолодає: температура у західних областях та на Вінничині вночі 10-15° морозу, вдень 4-9° морозу; у північних областях вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу, на решті території вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°; в Криму, Приазов'ї та на сході вночі 3-8° тепла, вдень 6-11°.

Погода на Рівненщині: штормовий вітер та сильні снігопади

На дорогах західної та північної частини ожеледиця.

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням зважати на погодні умови, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними.

Дороги Рівного завалило снігом [+Відео]

Пам’ятайте, що негоду завжди можна перечекати в місцях відстою автотранспорту, на майданчиках біля постів ДАІ та об’єктах дорожнього сервісу. Вирушаючи в дорогу, прослідкуйте за технічним станом автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

На Рівненщині звільняли з кюветів вантажівки та мікроавтобус

Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни, під час ускладнення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України





На правах реклами