Ми у Facebook
20.03.2013, 16:21

Працівниця прокуратури, яку знайшли мертвою, померла від отруєння чадним газом

Вранці 19 березня у власному помешканні знайшли мертвою 33-річну працівницю прокуратури Рівненської області. За попередньою версією фахівців комісії із розслідування нещасного випадку, смерть жінки наступила через отруєння чадним газом, до якого призвело порушення правил експлуатації газових приладів.

Як повідомив головний інженер ПАТ «Рівнегаз» Олександр Ганжа, ймовірною причиною отруєння чадним газом мешканки квартири стала одночасна робота газового димохідного котла і потужної електровитяжки.

– Вчора був проведений слідчий експеримент, де було встановлено, що під час роботи електровитяжки і котла у квартирі різко почав зростати вміст чадного газу, - зазначив Олександр Ганжа. – Хочу вкотре наголосити для усіх споживачів природного газу: у приміщеннях, де встановлені димохідні газові прилади (котли або колонки), категорично заборонено встановлювати електровитяжки зі штучним спонуканням. Тому що це призводить до утворення процесу зворотної тяги - коли продукти згоряння поступають не в димохід, а у помешкання.

У Рівному працівницю обласної прокуратури знайшли мертвою у власній квартирі

Як повідомила прес-секретар ПАТ «Рівнегаз» Вікторія Левчук, 30 вересня 2011 року загибла жінка власноруч підписала пам’ятку безпеки користування газовими приладами, де, зокрема, зазначено про те, що у приміщенні, де є газовий котел, категорично заборонено встановлювати електровитяжку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ