Ми у Facebook
21.03.2013, 17:05

Як обрати букет нареченої? [+ПОРАДИ]

Рівненський флорист Марина Донцова розповіла як сучасній нареченій не помилитися при виборі одного з найважливіших атрибутів весілля.
Зі слів експерта, для того щоб правильно підібрати букет нареченої, необхідно врахувати дуже багато факторів.

- Значення має все, навіть фігура нареченої, – розповідає Марина. - Якщо сукня у нареченої класична і дівчинка більш-менш маленька, то букет для неї підійде будь-який. Каскадний, круглий чи хаотичної форми. Якщо ж наречена має пишні форми, то для неї потрібно вибирати букет лише каскадної форми.







Важливе значення має колір сукні. Якщо вона чисто біла, без стразів і перлинок, то підійде букет будь-якої форми та кольорової гамми. Якщо ж на сукні є стрази, то букет потрібно робити у холодних відтінках.



Якщо сукня кремового кольору, кольору шампанського або кольору айворі в букеті потрібно робити особливий акцент на цей колір. Квіти мають бути молочного кольору. На фоні білого букету така сукня матиме брудний відтінок.





Зі слів Марини Донцової, підлаштовуючись під модні віяння, рівненські наречені все частіше надають перевагу простим, зв’язані у пучок букетам.



Однак, не всі знають про їх недоліки. Так, у спекотну пору року такий букет пов’яне за декілька годин. Інша справа – букети зроблені на основі портбукетниці. В їх основі розміщується вологий оазис, який запобігає швидкому псуванню квітів. Таким чином вони можуть зберігати свою свіжість протягом цілого весільного дня.



Для тих, хто не бажає відходити від моди через погодні умови, Марина радить використовувати у букетах ніжку-оманку. Візуально такий букет схожий на звичайний перев’язаний, але зроблений він на основі портбукетниці.

Ще одним модним трендом стає оформлення столів композиціями із живих квітів.





- Прикрашання живими квітами у Рівному популярне, - каже флорист. - Авжеж, коштує це все не дешево. І прикрашають найчастіше не весь зал, а замовляють окремі композиції на стіл для наречених і на столи для гостей. У середньому такі композиції на столи для гостей коштують від 120 до 300 гривень. Оформлення столу для наречених - від 250 грн.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ