Ми у Facebook
22.03.2013, 11:16

Сину відомого рівненського підприємця світить до чотирьох років тюрми за грабіж

Чоловік свою вину заперечує, але каже, що готовий відшкодувати збитки потерпілій.
Як уже повідомляв OGO.ua , у Рівному сина відомого підприємця затримали за підозрою у пограбуванні.

34-річний чоловік, будучи напідпитку, зухвало зірвав з шиї 34-річної рівнянки Олени 25-грамовий золотий ланцюжок.

У ніч на 11 березня компанія друзів вийшла з кафе та сіла в таксі. До них в автомобіль похапцем вскочив незнайомець. На запитання пасажирів, чому він сів до них, той сказав, що їм по дорозі. Хоча навіть і не знав куди ті їдуть.

Коли Олена вийшла неподалік свого будинку, незнайомець поспіхом вибіг за нею та зірвав з її шиї золотий ланцюжок. Друзі жінки візуально знали хто цей молодик. Вони і затримали його та вимагали повернення ювелірної прикраси. Проте зловмисник стверджував, що нічого не брав. На місце події викликали правоохоронців.

Міліціонерам чоловік також заявив, що випадкові попутчики звинувачують його безпідставно.

Підвіску з ланцюжка правоохоронці знайшли в снігу одразу. А от де подівся сам ланцюжок, зловмисник мовчав.

Навіть на допиті він відхрещувався від звинувачень. Однак, пізніше заявив, що хоч і не вчиняв грабежу, але матеріальну шкоду потерпілій згоден відшкодувати.

– Слідчий розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального Кодексу України (грабіж), триває слідство, - каже т.в.о першого заступника начальника Рівненського міського відділу міліції Юрій Наперковський.

У минулому цей чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, проте судимостей не мав. Тепер же за грабіж суд його може позбавити волі строком до чотирьох років.





На правах реклами