Ми у Facebook
22.03.2013, 17:15

Тролейбуси в Рівному сьогодні їздять «караванами»

Негода знову порушила рух тролейбусів у Рівному. Сьогодні, як і минулої п’ятниці, через небувалі як для цієї весняної пори снігопади деякою мірою повторилася складна дорожня ситуація.
Щоправда, тоді тролейбуси через обледеніння контактної електромережі взагалі не виходили на маршрути. А сьогодні зранку вони з’їхалися цілим «караваном» до центру міста, бо далі довгий час не могли виїхати під гору до кооперативного технікуму. Отож багато рівнян, котрі користуються тролейбусами, змушені були добиратися на роботу маршрутками.

Про наслідки негоди мешканці Рівненщини можуть повідомити на «гарячу лінію»

Проте не в усьому винна негода. Адже щойно проїхала машина, яка посипала засніжену і слизьку центральну вулицю, рух тролейбусів таки вдалося налагодити.

Рівненщину знову штормитиме

Але ненадовго. Принаймні, для тих, які рухаються в напрямку Північного мікрорайону. Ще не встиг той тролейбусний «караван» розсмоктатися, як його руху завадив людський фактор. На вулиці Черняка, прямісінько під контактною електролінією, припаркувалася величезна фура. Як на те, поки її водій купував у магазині продукти собі в дорогу, саме один за одним слідували тролейбуси, що поспішали вписатися в свій графік. Але не склалося: об’їхати фуру не могли. І негода тут була ні причому.





На правах реклами