Ми у Facebook
23.03.2013, 11:27

"Рівняни читають": тележурналіст перечитує готичний роман "Привид опери"

Продовжуємо вивчати літературні вподобання мешканців нашого міста.
Юлія Бублей, журналіст ТРК «Сфера-ТВ»:

- Що Ви зараз читаєте?
- Зараз уже вдруге перечитую готичний роман Гастона Леру "Привид опери". Вперше цю книгу прочитала за лічені години, незважаючи на те, що там декількасот сторінок, залишок ночі ж - переосмислювала написане. Як на мене, то ця книга шедевральна. Автор вміло поєднав справжню історію з фантазією та змінив моє світосприйняття. Зараз читаю роман без поспіху та насолоджуюся кожним рядком та поворотом подій.

- Що плануєте читати?
- Планую прочитати книгу Джорджа Оруелла "1984". Зараз її читає мій тато. На запитання : "Чи цікава книга?", він відповів, - "Більш менш". Проте така його оцінка варта чималого, адже за свої життя він вже перечитав сотні книг.

- Як Ви обираєте, що саме читати?
- Декілька років тому я склала список книг, які я хочу прочитати до 25 років. Відтак нині проблем з тим, що ж обрати почитати на дозвіллі у мене немає. Що правда, інколи я нехтую списком та читаю книги, які порадили друзі або ж мій татко. А смак, на щастя, у них відмінний.


А що читаєте ви?

Книжковий блог OGO.ua

P.S. Хочете поділитися з нами своєю любов'ю до книг? Надсилайте три коротенькі відповіді на запитання: "Що Ви зараз читаєте? Що плануєте читати? Як Ви обираєте, що саме читати?", своє фото та інфо про себе на info@ogo.ua, uliana.tet@gmail.com. Або ж пишіть у соцмережах: http://vk.com/ogo_ua та http://www.facebook.com/OGO.ua

"Рівняни читають": архітектор освоює Іцхака Адізеса "Ідеальний керівник..."
"Рівняни читають": молода мамочка любить перечитувати класику
"Рівняни читають": головний редактор "ОГО" перечитує "Рівне: мандрівка крізь віки"
"Рівняни читають": тренер Школи публічного виступу дізнається, чи "Подсознание может все"
"Рівняни читають": дизайнер читає по три книги одночасно






На правах реклами