Ми у Facebook
23.03.2013, 09:00

Астрологи радять: у магічний 13 день очистіть свою карму

23 березня 2013, субота
Місяць у знаку Лева (друга чверть, росте).
12/13 місячна доба.
Cимвол дня: Колесо. Управитель дня: Сатурн.
У першій половині дня ще не завершилась 12 місячна доба.

Добре діяти, домовлятися, допомагати ближнім, миритися, укладати шлюби. Добрі та злі слова і вчинки так чи інакше можуть повернутися назад.

Гороскоп на тиждень 18 - 24 березня

У другій половині дня настає 13-та місячна доба, яка приведе у відповідність наші бажання та можливості. Дехто спробує краще зрозуміти себе та світ і проаналізувати, як проявляється його карма чи то доля, очистити себе від тягаря минулого. Якщо у вас із кармою усе гаразд – субота буде дуже схожа на вчорашню п’ятницю – стверджують фахівці з місячно-сонячної астрології.

Нумерологи кажуть, що це - магічний день. Числу 13 відповідає знак Водолій (1+3=4 Уран, управитель этого знака і, до речі, 13-те зодіакальне сузір`я Змієносця – сузір’я магів).

Можуть дати про себе знати старі проблеми, невиконані обіцянки, незакінчені справи. Не панікуйте, а добре все зважте, обміркуйте – і у вас вдасться ці неприємності якщо не залагодити, то трохи згладити.

Сьогодні добре здобувати нові знання, читати книги, вчитись у когось, брати з когось приклад. Але будьте обережні й не засмічуйте голову та пам'ять своїх комп’ютерів зайвою, непотрібною інформацію.

Господарю та господині на замітку:
Сьогодні сприятливий день для садіння, пересаджування рослин у закритому ґрунті, пікірування ранньої розсади.

Час пересаджувати кімнатні вазони та сіяти розсаду квітів для дачі

Увага! Несприятливі дні для садіння – 24-28 березня.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами