Ми у Facebook
24.03.2013, 13:01

У які іграшки грають чоловіки? [+Фото]

Приказка про те, що чоловік - це всього лише велика дитина - правда. Якщо в дитинстві дівчата граються в ляльки, а хлопчики - у машинки, то для дорослих жінок такою «іграшкою» з часом стає власна сім'я, й особливо діти.
А ось чоловік, навіть ставши дорослим й завівши свою власну сім’ю, так і продовжує гратися у «машинки».

Кожен чоловік, вибираючи собі хобі, намагається самоствердитися і розслабитися. Що й казати, сімейних обов'язків у нього значно менше, ніж у жінки. Найбільш популярні серед дорослих чоловічих іграшок - «технічні» види. Приміром, постійна купівля найновіших електронних «забаганок». Найчастіше вони вимагають багато часу, зусиль і чималих коштів, але не мають особливої практичної цінності. Хіба я не правий?



Ми чоловіки можуть годинами обговорювати між собою недоліки та плюси різних марок автомобілів, комп'ютерних процесорів, мобільних телефонів, фотоапаратів, або деталі яких-небудь електронних ігор. Ми постійно порівнюємо «у кого що крутіше».

Розмови про машини, комп'ютерні ігри та іншу техніку - нудні. Ми обговоримо щось зовсім інше.



Останнім часом увійшло в моду захоплення модельним спортом. Сьогодні пропонується великий вибір радіокерованих моделей суден, підводних човнів, гоночних і спеціалізованих автомобілів, літаків і вертольотів. Ви думаєте, у них грають діти або підлітки? У більшості випадків управління такою моделлю розраховане якраз на людину дорослого, тим більше, що задоволення досить дороге - ціни на окремі вироби можуть доходити до сотень і навіть тисяч доларів. Зайнявшись подібним хобі, чоловік знаходить і однодумців по захопленню.



Страйкбол. Перше, що постає перед вашими очима - десятки молодих людей екіпірованих в сучасне військове спорядження зі зброєю у руках. Зброя ідентична оригіналу, тільки виготовлена вона із пластика і легкого сплаву, а кулі у неї - маленькі кульки з фарбою всередині. Поразкою в страйкболі вважається попаданням в гравця хоча б однією кулькою в будь-яку частину тіла. Гра ведеться на чесність. У страйкбол приходять грати хлопці разом з татами і навіть своїми дівчатами.

Правильно кажуть:
хлопчика від чоловіка відрізняє лише ціна іграшок, в які вони грають. Сучасні чоловіки, як і діти, «грають» в машинки і у війну. Останнє дозволяє їм відчути себе справжнім захисником, бійцем спецпідрозділу. Це визначення підходить всім любителям страйкболу.




Оце вже більш цікаво:
один німецький підприємець відкрив Діснейленд для дорослих хлопців - "Маннершпільплац" (це чоловічий майданчик для ігор). За певну суму кожен відвідувач майданчика може випробувати себе справжнім чоловіком: покерувати екскаватором, трактором, та іншим. Дивовижний парк розташований на території занедбаної фабрики. У відвідувачів є вибір серед 18 розваг: покататися на Хаммері по бездоріжжю, політати на гвинтокрилі, попересовувати величезні камені на екскаваторі, навчитися мистецтву стрільби з лука та багато іншого. Все що вам потрібно - бути повнолітнім і мати водійські права.

ЯКЩО У ВАС Є ЯКІСЬ ІНШІ ЦІКАВІ ІДЕЇ, ЗАЛИШАЙТЕ ЇХ У КОМЕНТАРАХ





На правах реклами