Ми у Facebook
25.03.2013, 09:40

Рівненщина у снігових заметах

Рятувальники продовжують надавати допомогу водіям на засніжених автошляхах.
Протягом 22-24 березня внаслідок суттєвого погіршення погодних умов на території Рівненщини для проведення заходів з евакуації автотранспорту та надання допомоги людям залучено понад 200 чоловік особового складу 52 одиниці техніки підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та 4 одиниці інженерної техніки ЗСУ. Рятувальниками вивільнено із снігових заметів та відбуксировано 138 одиниць автотранспортної техніки (в тому числі 75 вантажних автомобілів, 26 легкових автомобілів, 19 маршрутних таксі 16 машин швидкої допомоги та 2 спецавтомобіля аварійних служб) надано допомогу 441 громадянину (з них 312 пасажирам). Крім того, працівниками Держслужби з НС надавалась допомога по доставці бригад швидкої медичної допомоги до 5 породіль та 14 дітей які потребували негайної госпіталізації у медичні заклади.

Разом з тим, з метою попередження загибелі людей внаслідок переохолодження на ділянках найбільшої концентрації руху великогабаритного транспорту та в місцях утворення транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості) організовано цілодобову роботу 4 пунктів обігріву, у яких за вказаний період надано допомогу понад 200 громадянам.



Цілодобово роботу рівненських рятувальників координує начальник ГУ ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Ситуація перебуває під постійним контролем виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Анатолія Юхименка.

Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами