Ми у Facebook
25.03.2013, 10:19

Стан проїзду дорогами України та Рівненщини на 09.00

На Рівненщині рух траспорту ускладнений.
На території держави тривають заходи з ліквідації наслідків негоди. За минулу добу повністю відновлено рух транспортних засобів на території Вінницької, Івано-Франківської, Київської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Поки що діють тимчасові обмеження в русі на наступних ділянках автодоріг держави:

Сумська область:

для пасажирського транспорту та вантажних автомобілів по автомобільним дорогам загального користування;

На Рівненщині рятувальники звільняли із заметів вантажівки, автобус та "швидку" [+Фото]

Львівська область:

Для вантажного транспорту на регіональній автомобільній дорозі державного значення Р-39 Броди – Тернопіль на ділянці Підкамінь – Яснище, км 24-31.

На Рівненщині 103 авто застрягло у снігових заметах через негоду


Ускладнений рух транспорту:

у Рівненській області:

Через снігові перемети на окремих ділянках доріг місцевого значення рух транспортних засобів утруднений або обмежений у Березнівському, Дубенському, Демидівському, Гощанському, Рокитнівському, Сарненському, Здолбунівському, Костопільському, Корецькому, Млинівському, Радивилівському, Острозькому, Рівненському, Рокитнівському районах.

м. Київ

місцями є ускладнення руху транспорту.

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїжджати на власному транспорті до стабілізації погодних умов. Також, закликаємо дотримуватись правил зупинки та стоянки, не залишати автівки на узбіччях доріг. Це створює вагомі перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

ДАІ України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій і дорожні служби працюють в посиленому режимі, й роблять все, аби рух в країні якомога швидше нормалізувався. Просимо всіх автовласників поставитися із розуміння до ситуації, що склалася. Слідкуйте за повідомленнями в ЗМІ щодо стану проїзду доріг країни, не наражайте без нагальної потреби на небезпеку себе та своїх близьких.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України





На правах реклами