Ми у Facebook
26.03.2013, 09:20

У рівненському турнірі "Перлина" змагались гімнастки з трьох країн [+Фото]

Дев'ятий міжнародний турнір з художньої гімнастики "Перлина-2013 відбувся 23 та 24 березня в спортивні залі НВК ЗОШ №26 у Рівному. Участь в міжнародній першості взяли 250 учасниць віком від 4 до 16 років. Позмагатися в Рівному приїхали команди з більшості міст України, а також з Росії та Польщі.
За словами керівника школи художньої гімнастики Рівненського палацу дітей та молоді Наталія Дубовської, у «Перлині» змагались 14 команд із різних міст України: зокрема Запоріжжя, Луцька, Одеси, Чернігова, Рівного. 10 спортсменок приїхали із російського Бєлгорода та дві - із сусідньої Польщі. Вік учасників змагань - від 4 до 16 років.



Найкращих визначали у більш ніж десяти категоріях. Тільки комплектів нагород розіграли – 78. Крім того кожна з учасницю отримала диплом про участь та почесні відзнаки.



Цьогоріч вперше в турнірі вручали загальнокомандну нагороду. Меценат турніру Олександр Нестерук вручив спеціальний кубок кращій команді. За рішенням журі ця нагорода дісталась гімнасткам з російського міста Бєлгород.





Росіяни до Рівного приїхали вперше. В нашій країні вони вже брали участь у змаганнях з художньої гімнастики. Тренер команди Ірина Савкіна та її вихованці були щиро вражені спеціальною відзнакою.
Натомість організатори турніру вже розпочали підготовку до наступного ювілейного турніру «Перлина-2014».








На правах реклами