Ми у Facebook
26.03.2013, 14:19

Відбірковий турнір до ЧС-2014: Збірна України в Одесі зіграє з Молдовою

У вівторок, 26 березня, національна збірна України з футболу проведе свій черговий поєдинок у рамках відбору до Чемпіонату світу 2014 року. Після феєричної перемоги над командою Польщі українці з позитивним настроєм готові дати бій ще й збірній Молдови.
Матч у Варшаві, в якому наша команда продемонструвала ефектну атакувальну гру й добилася перемоги, надовго залишиться у серцях українських уболівальників.

Завдяки перемозі над Польщею Україна залишила за собою непогані шанси пробитися на Чемпіонат Світу, але для остаточного досягнення мети потрібна ще не одна перемога.

Матч з Молдовою буде для нашої команди багато в чому вирішальним, адже поступившись, команда вмить "помножить на нуль" варшавський успіх.

Футболіста з Рівненщини викликали до Національної збірної України

Для збірної України усе в їхніх руках, адже за кадровим потенціалом наша команда виглядає краще за молдаван. Але, як довела минула гра з тими ж молдаванами, навіть маючи таку перевагу, можна примудритися змарнувати купу гольових моментів.

Щодо створення й реалізації гольових моментів, то як мінімум троє таких креативних творців нашій команді у грі з молдаванами не допоможуть. Це дискваліфіковані Руслан Ротань і Денис Гармаш, а також лідер збірної Євген Коноплянка, який продовжує заліковувати травму.

Збірну України з футболу очолив колишній тренер рівненського "Вереса"

А ось інші - в строю і готові до бою. Головне, аби наші хлопці, після перемоги над Польщею, не почали "закидувати шапками" молдаван, а серйозно налаштувались і зіграли в свою гру.

Відбірковий турнір до ЧС-2014: Українська збірна готується до битви у Польщі

Ще один фактор - уболівальники, які заповнять чашу одеського стадіону "Чорноморець". Взагалі збірна в Одесі сім років не виступала. Востаннє українці проводили там відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2008 року, в якому перемогли Литву 1:0. Гол на рахунку Олега Гусєва, який знову вийде на поле й матиме шанс свій успіх повторити.

Отож, час та місце зустрічі - 26 березня, 21.00, Одеса, стадіон "Чорноморець". А для тих, хто не приїде, - стежити за трансляцією можна на телеканалі "Інтер" та в Інтернеті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ