Ми у Facebook
26.03.2013, 18:30

Водіїв вантажівок просять не їхати у Київ та Брянську область Росії

Державтоінспекція попереджає про тимчасові обмеження руху в столиці України та на кордоні з Росією.
Наразі в Україні, у тому числі і в Києві, тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці розчищаються міські та районні магістралі, відновлюються маршрути громадського транспорту.

Для забезпечення безперебійної роботи снігоочисної техніки, недопущення заторів в русі, забезпечення безпеки дорожнього руху, ДАІ рекомендує водіям вантажного транспорту утриматися від в’їзду в столицю з 23.00 до 4.00, з 6.00 до 10.00 та з 15.00 по 21.00 26, 27 березня.

Проблеми на дорогах лишились тільки у Києві та на Рівненщині

Окрім того, у Брянській області Російської Федерації внаслідок випадання значної кількості опадів у вигляді снігу з 26 березня 2013 року введено тимчасове обмеження руху вантажних транспортних засобів через контрольно-пропускні пункти «Бачівськ» та «Катеринівка».

Разом з тим по території Сумської області у повному обсязі відновлений рух пасажирського транспорту та вантажних автомобілів по автомобільним дорогам загального користування.

З автовокзалів Рівного транспорт їздить у всі напрямки, крім Київського

Інформуємо водіїв вантажних транспортних засобів, які рухаються у бік Російської Федерації та направляються до контрольно-пропускних пунктів «Бачівськ» та «Катеринівка» Сумської області, про введені обмеження.

Державтоінспекція звертається до водіїв великовагового транспорту з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.





На правах реклами