Ми у Facebook
27.03.2013, 00:33

Відбірковий турнір до ЧС-2014: Збірна України таки здолала молдаван в Одесі [Фото+Відео]

Збірна України на одеському стадіоні "Чорноморець" здобула перемогу над командою Молдови. Матч вийшов непростим, але наша команда таки зуміла дотиснути суперників у другому таймі і перемогла 2:1!
Із самого початку гри українці притисли молдаван до їхніх воріт і мали декілька гарних нагод відзначитись. Андрій Ярмоленко віддавав пас на Селезньова, але Євген пробив просто у молдовського голкіпера. Ще одну можливість мав сам Ярмоленко, але кіпер молдаван Станіслав Намашко перевів м'яч на кутовий.

До кінця першого наша команда ще могла забити, проте знову не пощастило дуже активному Ярмоленку, а після небезпечного пострілу Гусєва зі штрафного й рикошету від "стінки" Намашко кінчиками пальців витягнув м'яча, який летів під штангу.

Молдавани біля воріт Пятова нічого не створили, але свої ворота таки втримали "сухими" у першій половині матчу.

Те, що не вдалося в першому таймі, наші козаки втілили в другому. На 60-й хвилині, після подачі у штрафний майданчик Роман Зозуля грамотно скинув м'яч головою під удар Андрію Ярмоленку і той вгатив "шкіряного" в сітку - 1:0.



Ще за десять хвилин українці збільшили перевагу - Євген Хачеріді після подачі кутового вдало підставив голову під м'яч - 2:0!



Згодом молдавани дальнім підкрученим ударом відрив скоротили, але більшого наші хлопці гостям не дозволили й перемогли 2:1!

Ну не могли наші хлопці не виграти, коли їх такі дівчата підтримували!
Ну не могли наші хлопці не виграти, коли їх такі дівчата підтримували!


Наприкінці гри наша команда встигла ще й в меншості залишитись - червону картку за удар ногою в голову гравцю збірної Молдови отримав Тарас Степаненко.

Могла відбутися й і ще одна подія, приємна для рівненських шанувальників футболу - вихід на поле уродженця Млинівщини Володимира Гоменюка. "Арсеналівець" уже стояв на "бровці". готуючись вийти на заміну на останній хвилині, проте пролунав фінальний свисток і виходу Володимира доведеться чекати до наступної гри.

Завдяки цій перемозі Україна наздогнала поляків (у них і у нас по 8 очок), а також наблизилась до лідерів, команд Англії та Чорногорії, які набрали відповідно 12 та 14 очок.

Наступну гру наша команда проведе 7 червня на виїзді проти збірної Чорногорії.





На правах реклами