Ми у Facebook
27.03.2013, 12:10

На Рівненщині прогнозують поступове потепління

У другій половині поточного тижня в Україні очікується поступове підвищення температури повітря, а також помірні опади.
У четвер, як повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua, по всій території України переважно буде похмура погода. Дощі очікуються на півдні, на заході і сході - мокрий сніг. На півночі вночі -10 морозу, в Криму +6 тепла. Вітер східний та південно-східний 7-12 м/с.

У північних областях
Хмарно, без опадів. Температура вдень -2 ... 0 градусів, вночі температура опуститься до -10 ... -8 градусів нижче нуля. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

У південних областях
Дощ. Температура вдень до +1 ... +3 тепла, вночі -2 ... 0 градусів. У Криму та Одеській області вдень і вночі +1 ... +6 тепла. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

Потепління почнеться з Рівненщини, але після 30 березня

У західних областях
Мокрий сніг. На Волині, в Рівненській і Хмельницькій областях без опадів. На Закарпатті дощ. Вдень близько 0 градусів, вночі -8 ... -6 нижче нуля. На Закарпатті, в Чернівецькій та Івано-Франківській областях удень +3 ... +5 градусів, вночі -4 ... 0 градусів. Вітер східний 5-10 м/с.

У східних областях
Мокрий сніг. У Харківській області без істотних опадів. Температура вдень близько +1 градусів, вночі -5 ... -3 морозу. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

Весна запізнюється більше, ніж на два тижні

У центральних областях
Без істотних опадів. Дощ у Дніпропетровській області. Температура вдень -1 ... +2 градусів, вночі від -5 ... -3 градусів нижче нуля. У Житомирській та Вінницькій областях вночі -8 .. -6 морозу .. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

У Києві та області
Хмарно, без істотних опадів. Температура повітря вдень до -2 ... 0 градусів, вночі -8 ... -6 нижче нуля. Вітер північно-східний 5-10 м/с.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ