Подати
оголошення

Ресторан Манхеттен
29.03.2013, 13:49

Пісні cтрави: Морква з чорносливом

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
500 г моркви, 100 г чорносливу, 1 столова ложка олії.

Моркву почистіть, вимийте, наріжте у вигляді брусочків і, додавши трішки води та олії, тушкуйте до напівготовності.

Чорнослив розпарте в гарячій воді, вийміть кісточки, наріжте кусочками й покладіть у моркву (замість чорносливу можна використати 50-100 г кислої кураги).

Тушкуйте до готовності. Перед подаванням можна долати чайну ложку вершкового масла (якщо не дотримуєтесь посту).

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
Коментарі: