Ми у Facebook
30.03.2013, 14:03

Пісні страви: Салат з пекінської капусти, моркви, горіхів та чорносливу

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
250 г пекінської капусти, 250 г моркви, 100 г чорносливу без кісточок, трішки лимонного або апельсинового соку, при бажанні - трохи подрібнених волоських горіхів, почищеного соняшникового насіння, кунжуту.

Подрібніть капусту, поріжте ошпарений окропом чорнослив, натріть на середній тертці моркву. Перемішайте.

Якщо любите солодкий салат, приправте його 2 чайними ложками цукру, 2-3 стол. ложками олії та 1-3 чайними ложками лимонного чи мандаринового, апельсинового соку. Можна додати нарізані гарними скибочками шматочки мандарина чи апельсина.

Більш пікантний варіант – дрібка солі, трохи чорного меленого перцю, 2 подрібнені зубчики часнику, 1-3 чайні ложки лимонного соку. Можна додати соєвий соус, гострий червоний перець чилі, оливкову олію.

Варіант заправки для тих, хто не постить, – 4-5 столових ложок сметани або 2-3 столові ложки майонезу. Зверху можете посипати подрібненими горіхами, соняшниковим насінням, арахісом, кунжутом.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами