Ми у Facebook
30.03.2013, 13:05

Рух транспорту на автотрасі Київ-Чоп відновили [+Фото]

Такі затори утворились надвечір 29 березня

У п’ятницю, 29 березня, близько 16-ї години у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов, зокрема, сильними поривами вітру при мінусовій температурі повітря, на окремих ділянках автодороги «Київ-Чоп» виникли снігові намети.
На даний час проїзд автодорогою «Київ-Чоп» забезпечено, рух автотранспорту відновлено. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

ДАІ просить водіїв вантажівок утриматися від поїздок на Київ

Співробітники Державтоінспекції Львівщини проводжують працювати у посиленому режимі, надають допомогу учасникам дорожнього руху, здійснюють розпорядчо-регулювальні дії.

Українці готуються до паводку і масово скуповують гумові чоботи

За прогнозами синоптиків, сьогодні, 30 березня, в області очікуються опади – мокрий сніг із дощем. На дорогах – ожеледиця. Також синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Західних областях України.

Нагадаємо, надвечір у п’ятницю, 29 березня. на трасі Київ-Чоп на ділянці між Буськом і Бродами, утворився кількакілометровий затор. Як повідомляв ZAXID.NET, що опинився на місці події, стверджує, що техніки, яка б допомагала витягувати авто із затору, нема. Стоїть тільки патруль ДАІ. Водії, наскільки могли, самостійно розчищали дорогу лопатами, однак цього недостатньо, щоб авто змогли подолати складну ділянку.

«Вітрюган такий, що фуру перед нами по ожеледиці посунуло на півметра. Ожеледиця, величезні завірюхи зі снігом… Кажуть, попереду така «жесть» (затори, – ред.) на 20 км стоїть все», – розповів раніше очевидець Андрій Мочурад.





Фото: ZAXID.NET





На правах реклами