Ми у Facebook
02.04.2013, 13:05

У Києві на станції метро платформа обвалилася разом з пасажирами [+Відео]

На щастя, поїзд у цей час якраз підійшов до станції, тому ніхто не постраждав.
У Київській області на залізничній станції "Вишгородська" сьогодні обвалилася бетонна платформа. Про це повідомляє газета "Взгляд". Як пише видання, платформа обвалилася сьогодні вранці, о 8.45, коли на станції було близько десятка людей. Пасажири якраз збиралися сідати у поїзд, що підійшов та мав прямувати у бік станції "Сирець", коли під ними обвалилася бетонна платформа. Люди разом з нею посипалися вниз під колеса поїзда.

За даними видання, ніхто не постраждав - пасажири були лише налякані.



"Стояла, вже збиралася зайти у відкриті двері електрички, як раптом під ногами все провалилося, і різко впала. Головою стукнулася об поїзд, на кілька секунд все потемніло перед очима. Здалося, що вмираю, але чоловік подав руку і витягнув мене", - з плачем розповіла Людмила Петрівна, мешканка Куренівки.

Відео: Платформа обвалилася разом з пасажирами

Якби обвал трапився на десять секунд раніше - трагедія була б неминучою: люди потрапили б на рейки прямо під поїзд, що рухався, зазначає видання.

Минулого тижня ТСН.uа, зі слів читачки, повідомляв про часті запізнення поїздів міської електрички та регулярні обвали платформи на станції "Вишгородська".





На правах реклами