Ми у Facebook
05.04.2013, 10:15

Рівняни мають подати декларації до 10 травня

Граничний термін подання податкових декларацій збору за I квартал 2013 року – 10 травня 2013 року. Останній день сплати збору – 20 травня 2013 року.

ДПІ у м. Рівному нагадує, що якщо суб’єкт господарювання при здійсненні господарської діяльності використовує воду для задоволення виключно власних питних і санітарно-гігієнічних потреб та має дозвіл на спеціальне водокористування (договір на поставку води з водокористувачем-постачальником води), він не є платником збору за спеціальне використання води.

У разі, якщо цей суб’єкт господарювання надає в оренду власне приміщення іншому суб’єкту господарювання, який використовує воду для задоволення виключно власних питних і санітарно-гігієнічних потреб, то такий орендар також не є платникам Збору.

Якщо ж суб’єкт господарювання, який орендує приміщення використовує воду на інші, ніж власні питні та санітарно-гігієнічні потреби і при цьому він не має окремого дозволу на спеціальне водокористування, то платником збору є водокористувач-орендодавець за весь фактичний обсяг використаної води (у тому числі за фактичний обсяг води, використаної орендарем). Коло водокористувачів, які є платниками збору за спеціальне використання води, та водокористувачів, які не є платниками збору визначено статтею 323 Податкового кодексу.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м.Рівне.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ