Ми у Facebook
06.04.2013, 13:20

«Революційний» гнучкий смартфон, який вдягається на зап'ястя [+Фото]

Дизайнер Че Б'юн Йон представив концепт смартфона Limbo нового покоління, який виготовлений у гнучкому корпусі. Даний матеріал дозволяє використовувати смартфон так як і будь-який інший традиційний мобільник, але при необхідності власник може обернути пристрій навколо зап'ястя.
Художник не став заглиблюватися в зайвий футуризм: виготовивши би повністю гнучкий пристрій, як аркуш паперу, це виглядало б чимось з області фантастики. Замість цього тут використані лише дві гнучкі зони. Дане рішення робить роботу з Limbo більш комфортною, смартфон не мнеться в кишені і зручно сидить на руці. Крім того, автор передбачив універсальний адаптований інтерфейс, який однаково зручний і в режимі традиційного смартфона, і в режимі інноваційного годинникофона.



На корпусі Limbo присутня пара механічних кнопок, які дозволяють віддавати деякі команди «наосліп», що особливо актуально для наручного гаджета. Є універсальна кнопка, яка відповідає за включення / вимикання мобільника і за виклик головного меню. Присутні дві додаткові механічні кнопки для виклику контекстних функцій, а також міні-кнопка регулювання гучності.



Автор проекту припускає, що подібні пристрої будуть використовуватися досить скоро.





На правах реклами