Ми у Facebook
08.04.2013, 17:57

У лікарні на Рівненщині залишилось двоє дітей з отруєнням

Станом на сьогодні, 8 квітня, в Острозькій центральній лікарні перебувають двоє дітей, яких було госпіталізовано з ознаками отруєння. Стан здоров’я усіх хворих задовільний.

Решту неповнолітніх, які звернулися до лікарні з такими ж ознаками (а всього їх з 3 квітня поступило 22), відпущено додому після надання медичної допомоги та одужання.

Як повідомила Острозький міжрайонний прокурор старший радник юстиції Любов Ковальчук, попередньо встановлено, що вода із центрального водогону, яку споживали мешканці с. Могиляни, не відповідає гігієнічним нормативам за санітарно-хімічними показниками, а ґрунтові води, що підтоплювали артезіанську свердловину, містять нафтопродукти.

Діти на Рівненщині отруїлись через нафтопродукти в ґрунтових водах

Органи внутрішніх справ проводять досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 275 КК України (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд). Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється групою прокурорів Острозької міжрайонної прокуратури. У кримінальному провадженні дані письмові вказівки.

На Рівненщині отруїлось четверо дітей

На даний час санепідслужбою забезпечується контроль за якістю привозної води, що постачається населенню.





На правах реклами