Ми у Facebook
13.04.2013, 14:00

Акції "Еско-Рівне" тепер у надійних руках?

Інфографіка ВД "ОГО"

На засіданні бюджетної комісії Рівнеради найактуальнішим питанням було визначення подальшої долі скандального "Еско-Рівне”.
Першим слово взяв міський голова Рівного Володимир Хомко, який пояснив необхідність передачі акцій ПрАТ "Еско-Рівне" від КП "Теплотранссервіс" до комунального підприємства "Спецкомбінат - Ритуальна служба".

- Наразі пакет акцій за мінімальною вартістю оцінений у 120 тисяч гривень. Але при продажі вони коштуватимуть дорожче. Ми готуємось передати "Теплотранссервіс" в концесію, тому до початку цього процесу акції "Еско-Рівне” потрібно передати іншому комунальному підприємству. На мою думку, найкраще для цього підходить "Спецкомбінат - Ритуальна служба". Дане підприємство взагалі немає ніяких заборгованостей і завжди стабільно знаходиться у гарному фінансовому положенні, - наголосив Володимир Хомко. - Навіть якби ми не готувались здати "Теплотранссервіс" в оренду, акції все одно треба передати, бо у підприємства боргів майже на 80 мільйонів гривень (невелика частина з них – борги за газ). Не дай Боже якийсь суд, і все, дані акції зможуть відсудити і забрати інші незрозумілі люди.

Після промови міського голови члени бюджетної комісії підтримали передачу акцій ПрАТ "Еско-Рівне" від КП "Теплотранссервіс" до КП "Спецкомбінат - ритуальна служба".

Деякі сумніви виникли у депутата Рівненської міської ради, екс-свободівця Олександра Лащука. Він поцікавився тим, хто на даний час "тримає” акції "Еско-Рівне".

Керівник підприємства Ніна Весельська на запитання депутата не дала конкретної відповіді, тільки наголосила, що 48% акцій належать "Теплотрассервісу", 49% - "Міськсвітлу", а решта - у приватних осіб.





На правах реклами