Ми у Facebook
15.04.2013, 09:37

Шість мільйонів — на пільгові квартири

Понад півмільйона гривень кредитів отримали краяни на придбання доступного житла.
Три пільгові кредити видали банки на 15 років під три відсотки. Ще 13 відсотків за користування позиченими грішми доплачуватиме за людей держава. Про це повідомляє прес-служба РОДА.

У 2012 році доступне житло купили 24 жителі області. Їм на пільгових умовах позичили понад 6 мільйонів гривень. А вже в цьому році реалізацію соціального проекту продовжено.
Тож троє жителів області змогли вирішити житлову проблему, придбавши дві квартири в Рівному та одну в Костополі. На здешевлення цих, а також наступних позик для новоселів Рівненщини зарезервували в держбюджеті понад 5 мільйонів гривень.

Чи стане маневрове житло постійним для десятків рівненських сімей?

На пільгових умовах краянам пропонують понад 200 квартир у 9 будинках. З-поміж них є новобудови вже здані в експлуатацію, а також об’єкти з високим ступенем готовності.

Вулиця Героїв Крут чи Путіна?

— Пожвавлення ринку нерухомості дозволить одержувати нові замовлення будфірмам, а це додаткові робочі місця та розвиток виробництва, зауважив заступник голови РОДА Володимир Новак. — Для Рівненщини це вкрай актуально, адже 20 відсотків промислових потужностей регіону припадає саме на будівельну галузь.

"Рівненська газета" №15 від 11 квітня 2013 року





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ