Ми у Facebook
15.04.2013, 10:07

ДТП на Рівненщині: поляки на BMW з’їхали в кювет та перекинулись [+Фото]

13 квітня поточного року близько 15 години на автодорозі Київ – Чоп, поблизу села Калинівка, Корецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю іноземців.
29-річний Руднік Якуб Мацей, громадянин Польщі, керуючи автомобілем BMW X5, рухався зі сторони Рівного в напрямку міста Київ.

За попередніми даними, іноземець не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, у результаті чого допустив наїзд на дорожнє огородження з подальшим з’їздом у кювет, після чого перекинувся.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки отримав забій шийного відділу хребта та струс головного мозку.



Крім цього, у даній ДТП отримали поранення ще двоє пасажирів, які знаходилися у салоні автомобіля, зокрема: 26-річний Міхал, громадянин Республіки Польща, отримав струс головного мозку, рвану рану волосяного покриву голови, забій правої ключиці, а також 54-річний Микола, громадянин Республіки Білорусь отримав травму грудної клітки, травму шийного відділу хребта, закриту черепно-мозкову травму.



Водій та двоє пасажирів госпіталізовані у Корецьку ЦРЛ.



Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ