Ми у Facebook
16.04.2013, 10:01

Засуджені Дубенської виховної колонії відвідали Свято-Успенську Почаївську лавру

Найбільшу православну святиню Волині й другу, після Києво-Печерської лаври, в Україні - Свя́то-Успе́нську Поча́ївську ла́вру відвідало 6 вихованців Дубенської виховної колонії.
Таку можливість для хлопців надала адміністрація установи. «Юнаки, які взяли участь у заході менш ніж через шість місяців звільняться та повернуться додому. Попереду їх чекає багато нових спокус та випробувань, саме тому ми приділяємо таку велику увагу духовному вихованню» - розповідає начальник виховної колонії Сергій Макарук.

Вихованці установи дізналися про історію Почаївської лаври, відвідали Свято-Успенський собор, Троїцький собор, дзвіницю висотою 65 м та надбрамний корпус а також мали можливість приклонитись до святинь.



«Важко висловити словами усі відчуття, які мене переповнюють» - ділиться своїми враженнями засуджений Андрій – «Можу сказати з впевненістю, що будучи вже вільною людиною, це одне із перших місць яке я відвідаю, тільки вже зі своїми рідними».

Про це повідомила старший інспектор (взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю) управління ДПтС України в Рівненській області Віта Чуб’юк.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини