Ми у Facebook
17.04.2013, 14:39

Депутати провалили скасування пенсійної реформи

У середу, 17 квітня, Верховна Рада не підтримала скасування пенсійної реформи. Депутатам не вистачило трьох голосів - за відповідну постанову проголосували тільки 223 народних депутати.
Ззаконопроект №1026 Сергія Міщенка (позафракційний) про зниження пенсійного віку для жінок з 60 до 55 років при наявності страхового стажу не менше 15 років підтримали тільки 223 народні депутати при мінімально необхідних 226.

Законопроект розглядався за скороченою процедурою.

Опозиційні фракції не дали 7 голосів за цей проект. У фракції «Батьківщина» не голосували Андрій Шевченко та Микола Катеринчук. У фракції УДАР - Ірина Геращенко, Едуард Гурвіц, Микола Паламарчук, Наталія Агафонова та Віктор Пинзеник, - інформує Главред.

Після цього депутати відмовилися розглядати за скороченою процедурою законопроект №1073 Людмили Денисової ("Батьківщина"). За розгляд проекту закону про обов'язкове державне пенсійне страхування за скороченою процедурою проголосували 143 депутати, а 149 проголосували проти.

Нагадаємо, 2 квітня Верховна Рада вже намагалася знизити пенсійний вік для жінок з 60 до 55 років.

Так, політикам не вистачило шість голосів для прийняття законопроекту №1061 про внесення змін до закону про пенсійне страхування - за проголосували тільки 220 депутатів.

Джерело: Дзеркало тижня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ