Ми у Facebook
22.04.2013, 14:14

Вибори на Рівненщині: враження кандидатів [ОПИТУВАННЯ]

Проміжні вибори на Рівненщині підходять до завершення. Поки на територіальних виборчих комісіях підбивають остаточні підсумки, портал OGO.ua вирішив поцікавитись думкою кандидатів про волевиявлення рівнян.
Олексій Бучинський (ВО "Свобода"):

Олексій Бучинський
Олексій Бучинський


- Загалом вибори, на мою думку, пройшли позитивно. Наші виборці прийшли й проголосували. Фальсифікацій не відбулося, тому що ми їх не допустили. Кандидат від влади розклеїв свої агітаційні матеріали у п'ятницю, попередньо домовившись з комунальниками, що її не знімали. Також він намагався залучити студентів, щоб вони не їхали на вихідні додому, а залишилися в Рівному й голосували. В інших округах, нажаль, не вдалося зберегти результат. Там провладні кандидати маніпулювали свідомістю виборців, не інформуючи їх про те, що вони від Партії регіонів.

Петро Коржевський (Партія регіонів):

Петро Коржевський
Петро Коржевський


- Рівняни зробили свій вибір і я приймаю його таким. Вони обрали того, кого хотіли й нехай він тепер доводить, що може впоратися з обов'язками представника міста й дізнається, що йому належить робити. Я йому бажаю, щоб він впорався. Я ж і надалі робитиму у сфері освіти те, що й робив. Щодо явки виборців, то прикро це визнавати, але рівень свідомості наших людей дуже низький. Ті, хто не прийшов на вибори, я вважаю, не мають морального права говорити, що їм погано живеться. Вони мали шанс змінити щось, але поставились байдуже.

Роман Коваль (Українська платформа "Собор"):

Роман Коваль
Роман Коваль


- Вибори довели, що не все вирішують мільйони. От у Мічуди є мільйони, а у нас таких грошей не було. Щодо перемоги Олексія Бучинського, то тут не за нього люди голосували, а за бренд. Під брендом об'єднаної опозиції в Рівному будь-кого можна було висунути й він би переміг. Ну що ж, нехай працює. Здивувало друге місце провладного кандидата, адже очікував, що займу друге місце після Бучинського. Низька явка виборців говорить про недовіру людей як владі та опозиції й те, що люди розчаровані. Я залишаюся працювати з тією ж командою, з якою йшов на вибори й ми шукатимемо однодумців серед молодої інтелігенції, яка ще не була в політиці. Будемо формувати третю політичну силу. Як вона називатиметься я вам зараз не готовий сказати. У всіх наступних виборах ми будемо брати участь.

Ігор Мічуда ("Європейська платформа"):

Ігор Мічуда
Ігор Мічуда


- Результат виборів прогнозований. Сталося те, чого я й очікував. Я об'єктивно розумів той факт, що перемогти бренд об'єднаної опозиції, ще й після приїзду до Рівного усіх її лідерів, важко. Весь той електорат, що був на майдані, й прийшов на дільниці. У інших - повна апатія. Виходить, що як люди ставляться самі до себе, так вони й живуть. Тому потрібно далі працювати й працювати з людьми. Але я свого досяг, бо таким чином я заявив, що повертаюсь у політику. І думаю, що заявив достатньо гучно.

Олександр Зайчук (Партія захисників Вітчизни):

Олександр Зайчук
Олександр Зайчук


- Явка говорить про нерозуміння громадськістю важливості органів місцевого самоврядування. На жаль, чомусь, у переважній більшості, рівняни думають що їх життя залежить лише від тих, хто топче київські коридори. Та це не так. Тут, на місці, вирішується левова частка питань, від яких залежить якість нашого життя.





На правах реклами