Ми у Facebook
22.04.2013, 16:36

Оновлений рівненський журнал «ВІТАЄМО!» - свято щодня!

Уже наприкінці травня читачів приємно здивує оновленим виглядом рівненський глянцевий журнал “Вітаємо!”. Відтепер — значно збільшений обсяг, більш зручний формат, нові рубрики і теми. Дізнайтесь більше про сюрпризи, які готує для вас редакція!
Перший номер журналу “Вітаємо!” побачив світ рік тому. Рівняни вже звикли, що на сторінках цього видання можна привітати рідних, близьких, колег і партнерів з днем народження, одруженням, професійним, державним чи релігійним святом, зрештою, з будь-якою пам'ятною подією. А також - дізнатись про цікаві новинки і відкриття у Рівному, отримати заряд позитиву і святкового настрою. А нині редакція вирішила ще більш розширити формат журналу, щоб зробити його цікавішим і ближчим до читача.

Отже, відтепер журнал “Вітаємо!” виходитиме щокварталу. Перший номер у новому форматі побачить світ у останній тиждень травня. Він матиме 76 глянцевих повнокольорових сторінок і більш зручний формат для якісних яскравих фото. А головне — журнал збагатиться цілою низкою нових рубрик. Яких саме — розповість редактор журналу, ведуча модних подій Рівного і телеканалу "Рівне 1" Олена Гаврилюк.

- Відтепер щономера в журналі “Вітаємо!” ми вміщуватимемо рейтинг сезону. У першому оновленому номері ми презентуємо новий рейтинг від “ОГО” “Найкрасивіші люди РівнОГО”. Це буде новий для нашого міста проект, який, впевнена, матиме широкий резонанс серед читачів! Також кожен номер “Вітаємо!” матиме своєрідну наскрізну тему, яка поєднуватиме цілу добірку матеріалів, приурочених до певного сезону. У травневому номері такою темою буде сім'я. Адже у травні-червні на нас чекатимуть і День матері, і День батька, і Міжнародний день захисту дітей - одне слово, чимало буде в календарі "сімейних" дат! У рубриці “Молоді імена” ми розповідатимемо про молодих рівнян, які хочуть заявити про себе - дизайнерів, фотографів, громадських діячів, співаків, моделей, хореографів... Адже молодих, активних і креативних у нашому місті дуже багато, і рівнянам варто знати про талановитих людей, які живуть і працюють поряд із нами. Про туристичні “родзинки” нашого краю розповідатимемо у рубриці “Відкрий Рівненщину”. А про те, чим гордиться Рівне, йтиметься у рубриці “Рівне — столиця...” У травневому номері ми презентуватимемо наше місто як столицю бурштинового краю! А добірка добрих порад від фахівців різного профілю — лікарів і стилістів, психологів і косметологів, автомобілістів і рибалок — допоможе читачам різного віку з цікавою та корисною в побуті інформацією. Як і розповіді про нові товари і послуги від рівненських магазинів і фірм.

Як і раніше, у журналі “Вітаємо!” можна буде знайти календар державних, професійних та релігійних свят, фоторепортажі про цікаві події в Рівному та, звісно ж, вітання рівнянам і від рівнян. Адже гасло оновленого журналу - “Свято щодня!”

Отож, запрошуємо до співпраці всіх, кому є що розповісти про себе та свою справу на сторінках журналу “Вітаємо!”, хто бажає подарувати рідним і близьким, колегам і друзям заряд позииву і святкового настрою!

Телефонуйте до рекламної служби Видавничого дому "ОГО": (066) 265 62 35, пишіть на e-mail: work@ogo.ua.

До зустрічі на сторінках журналу "Вітаємо!"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ