Ми у Facebook
24.04.2013, 13:07

У Рівному пройде квест-гра "Вулицями історії"

Незважаючи на невелику кількість історичних пам'яток, місто Рівне має досить цікаву історію. Найближчої неділі, 28 квітня, усі рівненські любителі історії зможуть показати свої знання, долучившись до квесту "Вулицями історії"
За словами організаторів квесту, мета квесту є виховною та соціальною.

- Квест має на меті показати молодим людям, що можна цікаво проводити час не лише за пляшкою пива та цигаркою, а й у хорошій здоровій компанії без алкоголю! - говорить співорганізатор квесту, представник рівненського осередку ВМГО "Національний Альянс" Віталія Іллюк. - До того, ж такий відпочинок стане корисним, адже тут можна проявити свою ерудицію та кмітливість.

Як пояснює Віталія, основним завданням квесту буде знайти правильну відповідь на загадку, яка приведе до наступного завдання та наблизить до призу.

- Для участі потрібно мати команду у складі 3-5 учасників, - зазначає Віталія Іллюк. - Кожна команда має свого ватажка (отамана), що є відповідальний за свою команду. Прийшовши до пункту призначення, команда має відповісти на питання, що стосується історії України чи Рівного, щоб отримати підказку до наступної точки. За розгадану загадку і прибуття до контрольної точки ви отримуєте +1 бал. Упродовж гри у вас є кілька підказок, які допоможуть вам знайти правильну відповідь.

Представники Національного Альянсу зазначають, що реєстація команд-учасників наразі триває. Зареєструватися на гру можна на офіційній сторінці квесту у соціальній мережі ВКонтакті.





На правах реклами