Ми у Facebook
25.04.2013, 11:18

На Рівненщині під час руху загорівся КамАЗ із тирсою

24 квітня о 15:08 в державну пожежно-рятувальну частину №11 міста Березне поступило повідомлення, що поблизу села Малинськ на автотрасі Сарни-Староконстянтинів горить вантажний автомобіль.
На місце події одразу було направлено чергову варту вогнеборців. По приїзду на місце події виявилось, що вогнем охоплено кабіну великогабаритного автомобіля КамАЗ 5510, який перевозив тирсу.

За допомогою водяних стволів полум’я було швидко приборкано та не допущено розповсюдження вогню на весь автомобіль. Кабіну та власні речі водія вогонь знищив ще до приїзду вогнеборців.

Згодом від водія КамАЗа вдалося дізнатися, що під час руху по автотрасі із моторного відсіку раптово з’явилося полум’я. Чоловік негайно зупинив транспортний засіб та за допомогою вогнегасника намагався ліквідувати полум’я самотужки, але вогонь почав раптово набирати обертів. Водії тим часом почали телефонувати за номером «101».

Наразі причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Про це OGO.ua повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині вночі згоріли два автомобілі. Вогонь знищив два автомобілі – Dacia Logan та Mersedes Vito. Причиною пожежі, ймовірно, стало коротке замикання електропроводки автомобіля.





На правах реклами