Ми у Facebook
26.04.2013, 11:30

Рівнян запрошують на "Забіг здоров’я"

У вівторок 30 квітня, у Рівному відбудеться просвітницький фізкультурно-оздоровчий захід "Забіг здоров’я", де усі бажаючі зможуть пробігти вулицями нашого міста.
У програмі заходу:

- Презентація оздоровчого та спортивного бігу - марафонським бігуном Глущуком Володимиром Миколайовичем, 51 рік, член марафонської команди «Шрі Чинмой». Брав участь у 52 забігах на дистанції 42 км 195 м; 4-добовому забігові в м. Кладно (Чехія), 2013р. 10-добовий забіг в Нью-Йорку квітень 2013 р.(США) тощо).

- Пропагандистський фізкультурно-оздоровчий захід - Пробіжка вулицями мого міста під гаслом «Молодь обирає здоровий спосіб життя» (Збір о 15:00 в парку ім. Т.Г.Шевченка. Маршрут:, збір парк Шевченка, вул. Ст. Бандери, вул. Кн. Ольги, вул. Соборна, Універмаг).

- Оздоровчі гімнастики на відкритому повітрі та майстер-клас з виконання силових гімнастичних елементів по завершенні пробіжки на території парку імені Т.Г. Шевченка.

- Презентація оздоровчих програм та програм активного відпочинку, що реалізовує Рівненська обласна молодіжна організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» та Рівненська обласна молодіжна організація «Українська народна молодь Рівненщини».

До участі в заходах також запрошуємо активну молодь, що плекає здоровий спосіб життя, представників підліткових клубів, молодіжних організацій, державних установ та органів місцевого самоврядування, представників ЗМІ та всіх бажаючих міста Рівного та інших населених міст Рівненщини.

Захід організовують Рівненська міська молодіжна організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» спільно з Рівненською міською молодіжною організацією "Українська народна молодь Рівненщини" в напрямку підтримки та розвитку молодіжної ініціативи громадських молодіжних груп Рівненщини.





На правах реклами