Ми у Facebook
26.04.2013, 18:15

У Рівному університет працюватиме на вулиці

Цікавий та оригінальний освітній проект під назвою "Вуличний університет" стартує у Рівному цієї суботи. Відомі громадські активісти, правозахисники та журналісти ділитимуться досвідом із молоддю просто під відкритим небом - у парку ім. Тараса Шевченка.
За словами організаторів "Вуличного університету", це не одноразова акція, а тривалий проект.

- Кожен захід "Вуличного університету" буде проходити у формі лекції чи презентації із заздалегідь визначеною тематикою, - пояснює координатор проекту "Вуличний університет", представник МГО "Молодь-ДІЄ" Андрій Логащук. - Заходи "ВУ" відбуватимуться на вулиці або, якщо погода не дозволятиме, в приміщенні. Прийти на такі лекції зможе кожен, хто забажає, адже участь - безкоштовна.

Андрій пояснив, що метою "Вуличного університету" є проведення освітніх заходів для підвищення рівня інтелектуального розвитку молодих, активних особистостей. Також це хороша можливість познайомитись з цікавими, успішними та неординарними людьми, отримати корисний досвід та проявити свою громадську активність.

- В рамках заходу заплановано 5 інтерактивних лекцій на різні теми, - говорить Андрій Логащук. - Це журналістика, правозахисна діяльність, громадська діяльність та новітні технології.

Як розповів Андрій, першими лекторами "Вуличного університету" стануть редактор Рівненського інформаційного порталу OGO.ua Юліана ТЕТ, головний редактор студентського журналу НУВГП "Krendelle" Олександра Корчевська та голова освітньої служби МГО "Молодь-ДІЄ" Ярослав Воля.

Свою роботу "Вуличний університет" розпочне у суботу, 27 квітня, о 14.00 у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка (поблизу літньої сцени).





На правах реклами