Ми у Facebook
29.04.2013, 07:50

Астрологи радять: очистити совість

29 квітня 2013, понеділок
Місяць у знаку Стрільця/Козерога (третя чверть, спадає).
19 місячна доба.
Cимвол дня: Павук.
Управитель дня: Місяць.
Поради астрологів:
Що не кажіть, а понеділок і справді може бути важким. По-перше, перший і передостанній день короткого робочого тижня перед тривалими вихідними більшість з нас проведе трохи розслаблено і неорганізовано. А тут дуже важливо взяти себе в руки, сконцентруватися, організуватися, зосередитися і хоча б до обіду завершити недороблені за минулий тиждень та вихідні справи.

Чому понеділок – день важкий?

Найкращий вид діяльності – самостійна творча робота.
Щоправда, покупки та важливі зустрічі в офіціальних установах краще перенести на вечір або завтра. Нові ідеї, швидше за все, - ілюзія, спокуса, самообман.

Із 15.20 в активних, наполегливих і водночас дуже терплячих людей з`явиться нагода зрушити з місця тягар проблем, «пробити» якесь питання.

Гороскоп на тиждень 29 квітня - 5 травня

На роботі й у навчанні все налагодиться, у думках та планах з`явиться чіткість та послідовність, у паперах – порядок.

Слід бути обачниим з хитрунами, брехунами, а також агресивними, нетверезими людьми. Декому краще взагалі не виходити з дому.

Астрологи звертають увагу: цей тиждень знаходиться у проміжку між двома затемненнями, тому всі процеси, які відбуваються з нами і навколо нас, матимуть життєво важливе, доленосне значення.

Рекомендуються позитивні емоції. Важливо очистити душу та совість, обміркувати свої вчинки, подумки покаятися, позбавитися брехні та гордині.

Сьогодні у православних християн починається останній тиждень Великого (пасхального) посту – Страсна седмиця.

Что можно и что нельзя делать в Страстную неделю

Господарю та господині на замітку:

Несприятливий день для посіву та садіння зелених рослин (розсада буде довго приживатися). До обіду можна розпушувати грунт, формувати грядки, проріджувати розсаду і прополювати бур`ян. Під вечір можна поливати грядки та вазони, висаджувати рослини в горщиках, а також лілії, гладіолуси та інші бульбоцибулеві квіти. Добре розмножувати рослини діленням кущиків та пагонами (черенками)

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013





На правах реклами